Citat:
În prealabil postat de the_Listener
1. desigur ca Sfinta Scriptura are multe intelesuri , si unde am contestat eu asta ? eu am contestat INTELESUL dat de voi si am si explicat GRESELILE VOASTRE .... si ai avut ceva de combatut la versete ? NUUUUU ... asadar COMBATE-MA CU ARGUMENTE pe viitor DIRECT cu SFINTA SCRIPTURA si discutam ... nu ai reusit si asta te doare , si acum o dai cu filosofie .... religia nu e filosofie , si CREDINTA SE TRAIESTE in ADEVAR ...  sfintii parinti au facut asta si au spus multe ,DAR TU LE-AI INTELES? 
2, nu amice. CINE BINECUVINTEAZA ? asadar TU NU POTI BINECUVINTA , ca altfel ai fi preot .... daca bucatele sunt binecuvintate SI DATE de catre preot ( un aspect pe care vad ca nu il respecti ) atunci discutam altfel ... dar si acolo poti sa il blochezi cu ŽŽ carnea a fost interzisa , dar iisus a mincat ŽŽŽ.... uite un concurs cu titlul ŽŽ cel mai destept ortodoxŽŽ ..... intrebare ... CUM SE POATE EXPLICA INTERZICEREA CARNII , DESI IISUS A MINCAT ? hai sa va vad acum .... si ca sa va si ajut AM DAT DEJA INDICIU in postarile mele INAINTE SA se puna INTREBAREA .... ha ha ha
participi la concurs ?
3. nu amice ... iisus si pesti anii 2011 NICI O LEGATURA ..... CIND A FOST IISUS PE CORABIILE pescarilor ????? 
multa iubire
|
Prietene, iar te grabesti.Si apropos, am vazut ca iti place mult V.T.Prietene, daca carnea ne este interzisa, cum se face ca Isaac i-a cerut lui Isav sa-i aduca un vanat spre MANACARE inainte de a-l binecuvanta.Citez:
"Iar după ce a îmbătrânit Isaac și au slăbit vederile ochilor săi, a chemat pe Isav, pe fiul său cel mai mare, și i-a zis: "Fiul meu!" Zis-a acela: "Iată-mă!"
Și Isaac a zis: "Iată, eu am îmbătrânit și nu știu ziua morții mele.
Ia-ți dară uneltele tale, tolba și arcul, și ieși la câmp și adu-mi ceva vânat;
Să-mi FACI MANCARE, CUM IMI PLACE MIE, și adu-mi să mănânc, ca să te binecuvânteze sufletul meu până nu mor!" (Geneza 27:1-4)
Tot aici gasim si faptul ca Iacob ,la indemnul mamei sale Rebeca, prepara un 2 iezi tot "cum ii place" lui Isaac.Ce putem concluziona de aici.Ca Isaac consuma carne, atat de vanat cat si de animale domestice.Acum nu o sa-mi spui ca Isaac era preot.Cum se face ca Isaac si familia lui consumau carne daca ea era interzisa de Dumnezeu? Astept raspunsul tau my friend.Multa iubire!