Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 14:46:34
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene, iar te grabesti.Si apropos, am vazut ca iti place mult V.T.Prietene, daca carnea ne este interzisa, cum se face ca Isaac i-a cerut lui Isav sa-i aduca un vanat spre MANACARE inainte de a-l binecuvanta.Citez:
"Iar după ce a îmbătrânit Isaac și au slăbit vederile ochilor săi, a chemat pe Isav, pe fiul său cel mai mare, și i-a zis: "Fiul meu!" Zis-a acela: "Iată-mă!"
Și Isaac a zis: "Iată, eu am îmbătrânit și nu știu ziua morții mele.
Ia-ți dară uneltele tale, tolba și arcul, și ieși la câmp și adu-mi ceva vânat;
Să-mi FACI MANCARE, CUM IMI PLACE MIE, și adu-mi să mănânc, ca să te binecuvânteze sufletul meu până nu mor!" (Geneza 27:1-4)
Tot aici gasim si faptul ca Iacob ,la indemnul mamei sale Rebeca, prepara un 2 iezi tot "cum ii place" lui Isaac.Ce putem concluziona de aici.Ca Isaac consuma carne, atat de vanat cat si de animale domestice.Acum nu o sa-mi spui ca Isaac era preot.Cum se face ca Isaac si familia lui consumau carne daca ea era interzisa de Dumnezeu? Astept raspunsul tau my friend.Multa iubire!
iara te grabesti --- FA DIFERENTE INTRE CE SPUNE OMUL CATRE OM SI DUMNEZEU CATRE OM ....
este atit de simplu si raspunsul il ai in versete ---- OMUL A CERUT DE LA ALT OM CARNE ... unde vezi tu ca Dumnezeu a intervenit PRO SAU CONTRA CARNII? nicaieri .... versetele alea nu au nici o treaba cu ce se discuta
acolo discutam de alte lucruri
multa iubire
Reply With Quote

Tags
post, vegan, vegetarian

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) Bilibox Generalitati 118 05.12.2011 08:03:26
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 19:36:20