Citat:
În prealabil postat de stefan florin
Prietene, iar te grabesti.Si apropos, am vazut ca iti place mult V.T.Prietene, daca carnea ne este interzisa, cum se face ca Isaac i-a cerut lui Isav sa-i aduca un vanat spre MANACARE inainte de a-l binecuvanta.Citez:
"Iar după ce a îmbătrânit Isaac și au slăbit vederile ochilor săi, a chemat pe Isav, pe fiul său cel mai mare, și i-a zis: "Fiul meu!" Zis-a acela: "Iată-mă!"
Și Isaac a zis: "Iată, eu am îmbătrânit și nu știu ziua morții mele.
Ia-ți dară uneltele tale, tolba și arcul, și ieși la câmp și adu-mi ceva vânat;
Să-mi FACI MANCARE, CUM IMI PLACE MIE, și adu-mi să mănânc, ca să te binecuvânteze sufletul meu până nu mor!" (Geneza 27:1-4)
Tot aici gasim si faptul ca Iacob ,la indemnul mamei sale Rebeca, prepara un 2 iezi tot "cum ii place" lui Isaac.Ce putem concluziona de aici.Ca Isaac consuma carne, atat de vanat cat si de animale domestice.Acum nu o sa-mi spui ca Isaac era preot.Cum se face ca Isaac si familia lui consumau carne daca ea era interzisa de Dumnezeu? Astept raspunsul tau my friend.Multa iubire!
|
iara te grabesti --- FA DIFERENTE INTRE CE SPUNE OMUL CATRE OM SI DUMNEZEU CATRE OM ....
este atit de simplu si raspunsul il ai in versete ---- OMUL A CERUT DE LA ALT OM CARNE ... unde vezi tu ca Dumnezeu a intervenit PRO SAU CONTRA CARNII? nicaieri .... versetele alea nu au nici o treaba cu ce se discuta

acolo discutam de alte lucruri
multa iubire