Citat:
În prealabil postat de ai2
Daca tii la copilul tau, documenteaza-te de oriunde altundeva, dar nu de pe un forum religios.
|
:)) dar ce aici pe forum sunt oameni care nu tin la copiii lor, sau care nu se pricep cat de cat la viata, sau care pot da sfaturi bune? sfaturile si parerile sunt impartite, unele mai bune, unele mai putin bune, peste tot, pe orice forum ... aici macar ai speranta ca nimeni nu e rau intentionat ... fiecare vorbeste din proprie experienta, cunostiinte ... unul poate zice ca nu e bine de scos copilul, unu poate zice ca se poate scoate ... si omul are de ales ... eu de ex am decis sa il scot din casa si la munte si la mare ... bineinteles pazit de curent, de aglomeratie, de soare, de vant, de aer conditionat, sa nu transpire, cu plasa de medicamente in permanenta dupa mine ... si chiar nu am avut nici o problema, cand am fost cu el la munte, cand avea cam 2 luni jumate, 3 luni ... alt parinte poate si-l tine in casa pana la 3 ani ... fiecare cu frica lui ... sau cu speranta in Dumnezeu ...
PS: eu sunt anti cocolosit copiii ! si pot spune ca sunt o mama foarte responsabila, care are in permanenta grija de copiii ei. sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de momente sau clipe de neatentie, pe care le are oricine si care pot fi fatale, la cate accidente se dau la TV.