Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2011, 17:09:31
misteria
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
stiu ca nu te-ai referit la mine...stai linistita ca nu am de ce sa supar...eu doar imi sustin ideile si sunt unul din cei care merg la biserica...iar LEZATA mi s-a parut ca esti tu, uite iti citez "ma intreb ce valoare are efortul unui zis crestin care merge la biserica , isi urla credinta dar da dovada clara de neiubire”

nu stiu la ce experiente te referi...

incearca sa intelegi si faci diferente ...ti-am precizat o data de iubirea oamenilor si lupta crestinului impotriva pacatului din oameni...sunt doua lucruri distincte

sa te luminez nu am cum ...citeste-i pe marii nostri parinti (Arsenie Boca, Lavrentie Sovre, Paisie Aghioritul, Arsenie Papacioc, Cleopa, Ioan Gura de Aur, Serafim de Sarov etc)...ceea ce ne-au lasat ei ar trebui sa te lumineze...si putina istorie ar fi buna...uite un exemplu bun ar fi Stefan cel Mare care l-a avut ca sfetnic si duhovnic pe Daniil Sihastru ...oare e intamplatoare gloria acestui domn sau are legatura si cu sfetnicul lui?

noi nu trebuie sa copiem civilizatii si obiceiuri straine, ci trebuie sa urmam sensul ecosistemului din care facem parte...noi nu ne putem sustrage ecosistemului din care facem parte, timpului in care traim.

Da....am fost nu lezata ci dezamagita...de N ori..de spirite mediocre, care fara sa ma fi VAZUT sau STIUT m-au atacat indecent, aici intr-un loc unde ar trebui sa predomine o anume iubire...!Dar asta mi-a dat TEMA de casa...daca asa sunt crestinii adevarati mai bine ma impusc decat sa vreau sa fiu aidoma lor!!!
Desi sigur nu ma crezi am citit ff mult din sfintii parinti, o vreme eram cotata habotnica , pt tineam posturi negre , mereu la biserica , fusta neagra lunga etc....Apoi insa a urmat trezirea....adica am realizat ca Dumnezeu este primordial in interior si asa am inceput o altfel de relatie.
Stefan cel Mare....pt mine (opinie strict personala) a fost mare istoriei, dar sfant nu il pot considera.
Cu copiatul....Normal nu sunt de acord, insa am invatat ca din orice invatatura sa iau ceea ce este bun si util(nu ca reintruparea ar fi)...Nu imi place sa judec dupa forma ci dupa fond!

ps. e adevarat oameni sunt multi , crestini veritabili putini, iar pe unii ii doboara maruntul iar pe ceilalti ii inalta credinta adevarata! Ovidiub ma bucur ca esTi!

Last edited by misteria; 18.08.2011 at 17:16:39.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credeti in reincarnare? Panthera Generalitati 265 11.01.2021 16:54:30
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i annajanette Generalitati 234 12.08.2017 16:49:47
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05