Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2011, 18:48:41
ioana-adriana's Avatar
ioana-adriana ioana-adriana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.08.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
E suspect link-ul dat. Firewall-ul meu îmi spune că saitul e suspect de phishing.
Este un site gratuit,cred ca de-asta iti scrie asa.
"Smereste-te, om mandru, si inainte de toate frange-ti mandria... De te vei birui, te vei smeri si vei deveni liber, cum nici nu te-ai fi inchipuit vreodata. Si vei incepe o lucrare mareata si-i vei face liberi si pe altii si vei vedea fericirea, caci viata ti se va umple".
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 19:00:02
N.Priceputu
Guest

Implicit

Poate din cauză că e găzduit pe un domeniu gratuit, care colectează date despre vizitatori. Iată mesajul pe care îl dă Firewall-ul:
„This website has been reported as unsafe by various users and we do NOT recommend you to continue browsing”
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 19:01:55
ioana-adriana's Avatar
Junior Member

Implicit

Citat:
Poate din cauză că e găzduit pe un domeniu gratuit, care colectează date despre vizitatori. Iată mesajul pe care îl dă Firewall-ul:
„This website has been reported as unsafe by various users and we do NOT recommend you to continue browsing”
Incercati sa-l deschideti cu Mozzila sau Google Chrome.
"Smereste-te, om mandru, si inainte de toate frange-ti mandria... De te vei birui, te vei smeri si vei deveni liber, cum nici nu te-ai fi inchipuit vreodata. Si vei incepe o lucrare mareata si-i vei face liberi si pe altii si vei vedea fericirea, caci viata ti se va umple".
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 19:04:29
N.Priceputu
Guest

Implicit

Îl pot deschide, însă nu am încredere. Cred că nu m-a avertizat degeaba.
Nici dumneavoastră nu știți ce informații colectează administratorul acelui sait.
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 19:09:10
ioana-adriana's Avatar
Junior Member

Implicit

Citat:
Îl pot deschide, însă nu am încredere. Cred că nu m-a avertizat degeaba.
Nici dumneavoastră nu știți ce informații colectează administratorul acelui sait.
Eu administrez siteul si nu am interesul de a colecta informatii.Interesul meu este de a ajuta niste copii defavorizati.Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 18.08.2011, 19:17:20
N.Priceputu
Guest

Implicit

în cazul ăsta, ar trebui să luați legătura cu cei de la Comodo Firewall, să-i întrebați de ce a fost raportat acest sait.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor! zriyac Generalitati 18 16.10.2010 16:47:38
un mic ajutor evelon Rugaciuni 4 29.10.2008 16:06:45