![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici pe forum sunt tipi mult mai inzestrati cand e vorba de inflorit povestioare. Daca vrei iti fac cunostinta cu unul dintre cei mai efervescenti si in voga. E un vechi preten de-al meu. |
|
|||
|
|||
![]()
am crezut ca e un forum de crestini dar vad ca e doar un loc i care iti poti spune parerile si sa jignesti in acelasi timp fara rusinare,putin sant cei de aici care inteleg cu adevarat rostul acestui forum,oricum de la inceput nu imi aveam rostu pe la voi prin ograda,dar fiind curios am vrut sa ma conving,indiferent de religie fratilor,va spun cu sinceritate,numai de la ORTODOCSI puteti primi asemena raspunsuri denaturate de la subiect,iar daca ma insel si e doar un loc i care poti jigni fara sa iti pese,va las cu ganduri bune si de revenire pe adevarata CALE,DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE FRATE NEAGUU
|
|
|||
|
|||
![]()
Discuti contradictorii cu privere la religii au existat si vor exista pentru todeauna, adevarul este, si aici cred ca suntem cu totii de acord, ca nu o sa se ajunga niciodata la un compromis, o cale de mijloc. De partea fiecarei religi se vor gasi argumente covingatoare care sa te determine sa alegi acea religie, iar aceasta "lupta" nu se va termina niciodata.
Personal nu cred ca conteza neaparat ce religie esti, ori modul in care te rogi, daca mergi sau nu la Biserica, ci conteaza sa fi om, sa te comporti in asa fel incat actiunile tale sa nu produca vre-un rau celor din jurul tau, intr-un cuvant sa fi o persoana buna. Si daca se presupune existenta unui RAI sau IAD si a unui Dumnezeu care judeca faptele fiecarui om in functie de binele sau raul produs, atunci cu siguranta nu tine cont de ce religie apartinem, si nicidecum nu fara vreo diferenta intre ele. |
|
|||
|
|||
![]()
Vai de mine. Bineinteles ca conteaza religia in care esti si inca cum.
Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Ia uite te botezi te poti mantui. Nu te botezi ca religia nu are botezul ce faci? Citeste aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12927 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi vine sa cred cate atacuri sectare avem parte pe acest forum cum apar oameni noi cand le spun adevarul in fata! Dar am ascultat de o mie de ori radio advent si biserica adventa are n probleme morale si familale. La fel si penticostalii. Cum e corect sa ascund adevarul? Dar oameni buni cand a postat penticostalul ca numai oamenii pacatosi sa se intoarca la ortodocsi din mediul penticostal ce inseamna asta? Inseamna ca recunoaste ca au probleme apoi ne jigneste pe noi ortodocsii! Asa ca nu sunteti in stare sa va vedeti barna din ochi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"spre_rasari" afirmi ca religia in care esti conteaza mult. Oare nu toate confesiunile crestine au la baza BIBLIA? Versetul dat de tine, putea sa il dea oricine din orice religie crestina in scopul argumentari improtantei crezului in Dumnezeu si in mantuire. E foarte usor sa scoti din context un citat si sa il folosesti dupa bunul plac, insa de versetul precedent Marcu 16:15 "Și le-a zis: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la toată făptura." de asta ai uitat? Nu am gasit in toata Biblia in care sa spuna sa fi ortodox , penticostal , adventist, etc, in caz contrar nu o sa ai parte de mantuire. Evanghelia, toate religile crestine o propovaduiesc, fiecare in modul ei, dar invataturile sunt aceleasi. Nu exista religie mai buna sau mai rea, ci doar oameni mai buni sau mai rai. Poti sa crezi in Dumnezeu si sa te rogi indiferent de confesiune, ori daca o faci acasa ori la biserica, ori daca aparti de o confesiune sau nu. Daca este asa cum zici tu, si Dumnezeu ne judeca dupa religie, la fel cum oamenii judeca dupa culoarea pieli, starea sociala, si nu dupa fapte, atunci El nu este cu nimic mai bun decat oamenii. Insa sunt convins ca El nu este asa ci este drept. Cat despre botez, nu este vorba neaparat de simbolica scufundari in apa, si de celebrele cuvinte, ci atunci cand l-ai acceptat cu adevarat pe Dumnezeu in viata ta si ii urmezi calea esti cu adevarat botezat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
orice biserica din lumea asta are probleme morale si familiale,neagule,sau vrei sa spui ca in familia ta si biserica unde umbli e perfectiune?ce biserica frecventezi?poti sa-mi rasp daca nu te superi?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|