Citat:
În prealabil postat de DragosP
 Uite cum se descoperă încet încet toate supărările Adrianei!
FEMEIE, tu nici nu aveai ce căuta în Biserică, acel lăcaș trebuia resfințit după ce ai intrat în el!
|
Asa deci? Pai sa iti spun ce mi-au raspuns grecii, laicii, cand le-am pus intrebarea: au cascat ochii mari, m-au pus sa o repet ca sa fie siguri ca au inteles-o bine, dupa care m-au intrebat: ce treaba are ciclul femeii cu Biserica?? Dupa care am intrebat si preotul care mi-a zis ca stie ce se intampla in Romania, dar este intelegerea gresita a unor texte asa ca sa nu-mi fac probleme ca nu numai ca pot veni la Biserica, dar pot sa fac ce doresc, inclusiv sa ma Impartasesc. Dupa care l-am intrebat si pe cel de la Biserica ruseasca, un ex-catolic convertit la Ortodoxie in urma cu 20 de ani care mi-a zis ca el, in momentul in care a ajuns ortodox si preot pentru biserica ruseasca, a fost socat sa afle cum sunt tratate de rau femeile in aceasta Biserica in Rusia, ca el considera inacceptabil sa fie indepartate din Biserica pentru astfel de motive cu atat mai mult cu cat Domnul a zis ca nu a venit pentru cei sanatosi ci pentru cei bolnavi. Ca atare, mi-a zis sa nu imi fac probleme ca el nu are astfel de reguli.
Si apoi Mihnea propune sa catehizez copii in conditiile in care in BO fiecare paroh isi face propria regula si randuiala! Clar ca nu au nici un fundament in cazul asta, ci doar rea- sau buna-vointa dupa caz.