Citat:
În prealabil postat de heaven
Referitor la boala de care suferi si spui ca nu primesti vindecare de la Dumnezeu: este foarte posibil ca tu sa te concentrezi doar pe efect si nu pe cauza acestei suferinte.Intotdeauna cauza este una de natura spirituala si are legatura cu tine,iar uneori chiar si cu familia din care faci parte (in acest caz lucrurile sunt si mai complexe).
Ea este un avertisment ca exista un anume aspect al vietii tale care este necesar sa fie schimbat,purificat,transformat.Nu este suficient sa ceri,ci sa incerci sa iti si schimbi stilul de viata intr-unul mai pur,mai aproape de Dumnezeu si de esenta ta ca om,care este una hristica,a iubirii.
|
S-ar putea sa ai dreptate, avea si Socrate o vorba: nu poti vindeca trupul fara sa vindeci sufletul. Incerc in continuare sa ma "vindec", sa fiu mai mult om decat animal daca intelegi ce vreau sa spun. Sper sa reusesc intr-un final.
Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Vad ca sinteti catolic; am sa va sugerez sa faceti o rugaciune care, cu adevarat, face minuni. Eu am facut-o de multe ori pentru cei apropiati mie, pentru lucruri foarte grave (violenta, betie, injuraturi etc), iar efectele se vad foarte repede. Se numeste Novena Indurarii Divine; gasiti in cartile de rugaciuni cum se face aceasta rugaciune, sau pe net. Trebuie sa faceti aceasta rugaciune timp de noua zile; e foarte important sa mergeti la sfinta Liturghie si sa va impartasiti zilnic in aceste noua zile (bineinteles, inainte trebuie sa va spovediti). Nu e greu, mai ales ca spuneti ca aveti biserica catolica in oras. Daca nu veti scapa de boala, Dumnezeu o sa va lumineze si o sa va dea puterea sa acceptati cu supunere incercarile pe care vi le trimite; nu uitati ca El e bun si indurator. Insa dumneavoastra nu Il tradati pe Domnul nostru, numai prin faptul ca va ginditi la acel lucru care a dat titlul topicului ("pact cu diavolul")?
|
Nu cred ca voi putea sa merg la Biserica asa des fiindca o sa fiu privit cu alti ochi de prieteni (gen " ui' si la asta.. asta merge la Biserica, pocaitu' "), chiar si de parinti, iar singur mi-e "nu stiu cum" sa ma duc. In mod normal ar trebui sa ignor aceste prejudecati dar.. e greu. Dupa cum am mai spus nu am crescut intr-un mediu prea credincios. O sa caut aceasta rugaciune si voi incerca fara Spovedanie sau Sf. Liturghie. Sper sa ma inteleaga si Dumnezeu. Cat despre titlu, nu cred ca e un pacat sa te gandesti la un astfel de lucru, e pur si simplu un instinct uman si natural sa te gandesti si la rau, in acest caz intervine constiinta, care te impiedica sa pui in practica acest gand malefic. Apropo, nu e necesar sa mi te adresezi cu "dumneavoastra" ! :)
Citat:
În prealabil postat de pinzaru liliana
ai incredere,tocmai aceasta iti este verificata...IIsus nu refuza niciodata pe nimeni(caci copilul cere piine tatalui el nu-i va oferi piatra...)din propria-mi experienta iti spun ca atunci cind nu te mai intereseaza cu adevarat subiectul(cererea) abia atunci ti se da deci mergi pe mina lui,lasa-te in voia lui si ai sa-mi spui...ce s-a intimplat si ca sa pui inceput bun spune rugaciunea "doamne IIsuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluieste_ma pe mine pacatosul(numele tau de botez) cum te cheama ca sa ne rugam si noi pt. tine? Doamne ajuta!
|
Multumesc pentru initiativa, Andrei ma cheama. :)