![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce anume trebuie observat in Epistola a Doua a Sfantului Apostol Ioan?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cine are ochi de vazut sa vada.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai fi bun si lumineaza-ma si pe mine,orb in intuneric.Daca ii spui unuia noaptea,care este orb: ,,Vezi ca o sa cazi intr-un canal"este efectiv degeaba.Ia-l de mana si ajuta-l.Asa ca fi un bun samaritean si arata-mi la ce te referi ca sa inteleg si eu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ba chiar ii spune sa aiba grija sa nu ,,pierdeți ceea ce ați lucrat".Maica Domnului isi putea pierde mantuirea?Imposibil.Si mai grav, ii reaminteste ca: ,,Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul."Avea Maica Domnului nevoie sa-i reaminteasca cineva asta?Apostolul cel mai iubit ii tinea Maicii incredintate lui lectii despre invatatura Fiului? Sunteti sigur ca la Maica Domnului se refera? Eu parca am auzit altceva cu privire la acesta epistola.Cica se strecurau unii numiti gnostici prin preajma.Verset cheie: ,,mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup".Cica comunitatea ioanina avea mari probleme cu ei.Si nu numai cu ei. Last edited by Scotland The Brave; 25.08.2011 at 23:41:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta stiu si eu,dar el la altii se refera acolo,nu la el.In fine,multumesc pt precizari,daca asta stiti dvs nu am nici o problema cu asta.Va salut si va multumesc.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 09:40:05 |
| Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 21:26:24 |
| Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 22:33:30 |
| Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 14:18:45 |
|
|