![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea, evangheliile nu le-a scris Pavel.Chiar toti evanghelistii au fost misogini? Iar informatiile astea in care apar femei prezbiteri, de unde le ai? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre treaba cu femeile prezbiter v-am spus ca nu va repet. Cautati raspunsul in postarile anterioare pentru ca el exista. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu e un raspuns draga mea.Eu te-am rugat sa vii cu texte scrise nu cu vorbe.Vorba nu e o proba (doar la tribunal este).Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu va suparati, dar textele deja date, nu le mai dau inca o data. V-am rugat sa cercetati cele deja raspunse in postarile anterioare inainte de a pune intrebari. Daca doriti bine, daca nu la fel de bine. Eu oricum vreau sa fac parte din Imparatie nu din lumea aceasta asa ca nu ma mai intereseaza cei care vor contrariul. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|