![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Biblia compara moartea cu un somn, fara vise si fara constienta. Este ca un somn de o clipa, chiar daca pot trece sute sau mii de ani pana la INVIERE.
|
|
|
|||
|
|||
|
Iar noi suntem pe un forum ortodox si nu credem in basme, chiar daca ele sunt neoprotestante (asta ca sa nu mai dam degeaba argumente, ca le-am dat in alta discutie).
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci pentru dumneata, Biblia este o carte de basme? Frumos îți stă creștine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nici gand, eu am spus doar de basmele neoprotestante (adventiste daca vrei). In niciun caz nu cred ca adventistii sunt pastratorii adevarului, ci deformatorii lui.
|
|
|
|||
|
|||
|
"Basmele acestea neoprotestante/adventiste", aparțin de fapt lui Hristos și apostolului Pavel - cei care au folosit comparația morții cu un somn.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar in somn visezi si uneori ai niste visuri destul de mari tot biblia ne spune si acest lucru. Dar nu stiu unde biblia spune citez:Biblia compara moartea cu un somn, fara vise si fara constienta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Moartea este [ca] un somn. Un alt exemplu (pe care l-am mai folosit): Iisus e [ca] ușa oilor. Ți-ai imagina vreodată că Iisus e din lemn și are zăvor? Doamne iartă-mă! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Observi doua lucruri? Domnul Iisus asemuieste moartea unui somn. Dar, nu este un somn ca cel de care vorbesti dumneata. Nu te intrebi de ce oare, inviatul Lazar (si toti cei inviati - si nu au fost putini) nu au povestiti nimic despre locul pe unde au fost si ce li s-a intamplat? Nu cumva din cauza ca nu au stiut absolut nimic (moartea fiind un somn fara constienta - Ecleziastul 9:5 si 10) P.S. Apropo de basme. Uite aici ceva cu adevarat s.f. mistic: http://www.sfaturiortodoxe.ro/drumul.htm. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|