![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
@glykys
Deci eu inainte vreme (mai multi ani in urma, pana mai acum 2 ani) mergeam vineri seara si se facea vecernie asa cum spuneam mai sus: se spunea Sfinte Dumnezeule, Sfinte tare etc. de mai multe ori, se cantau Aparatoare Doamna, Lumina Lina, Acum Slobozeste, se citea Acatistul Maicii Domnului, sau al unui sfant mai mare care cadea in ziua aceea, se sfinteau paini si la sfarsit se canta Bogatii au saracit. Ah, si se citeau multe acatiste (pentru vii, cu diverse nevoi). Aia nu era vecernie? Sau ce era? Mie imi placea mult si asta caut. Nu mai este asa de 2-4 ani incoace. Sf.Maslu se facea numai in posturile mari (Paste, Craciun), nu tot timpul. Acum era afisat (si asa se si facea): Acatistul Domnului Iisus Hristos (si era cum, dupa Schimbarea la fata) si apoi se trecea la Sf.Maslu. Vorbesc de programul de vineri seara.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resfintirea Bisericilor | cristiboss56 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 10.07.2016 15:17:30 |
Cununii legate | Angelina | Nunta | 32 | 07.01.2013 21:24:03 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
Intrebari legate de Boboteaza | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 12.01.2012 23:04:31 |
Obiceiuri legate de nastere | costel | Generalitati | 2 | 04.02.2008 19:29:47 |
|