Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2011, 22:04:20
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Fraza continua cu versetul 20, pe care l-ati uitat. Se vorbeste despre vremea lui Noe. Nu cumva Biblia spune ca Domnul Iisus, S-a coborat in Duhul, "in zilele lui Noe"? Ce facem? Ciuntim frazele din Biblie ca sa iasa ce ne place noua?
Grasule,acum tine-te de cuvant si da-mi explicatia,asa ai promis daca postez public intrebarea.Prin urmare, hai
sa vedem ce spui tu si ce spune Scriptura din punctul meu de vedere. Fii atent ce te intreb ref la 1 Petru 3:18-20:

,,Ma,nu are cum sa fie cum zici tu.Logic vorbind(folosesc Cornilescu): Cum era Hristos cand s-a intimplat asta ,,El a fost omorat in trup, dar a fost inviat in duh".In duh s-a dus ,,sa propovaduiasca duhurilor din inchisoare".Adica duh la duh.Care duhuri: ,,care fusesera razvratite odinioara".Localizare in timp: ,,cand indelunga rabdare a lui Dumnezeu era in asteptare".Si mai precis: ,,in zilele lui Noe".Este clar ca zilele lui Noe se refera la Geneza 6:3-7 nu la coborarea lui Hristos la ele.

Tu cum ai ajuns la concluzia ca s-a coborat atunci?Pai nu era omorat in trup in acel moment ori 1Petru 3:18b localizeaza exact momentul coborarii.Stiu ca asta intoarce abordarea cu somnul sufletului dar nu vad cum ajungeti voi la acea concluzie.Explica-mi si mie pls."

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38