![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2)Nici macar nu stii ce e teoria evolutiei . 3)Nu cred. Sursa? 4)Nu esti Mama Omida . 5)Corect, aia nu e stiinta, paragraful ala e imaginatia popii . 6)Nu stiam ca au dificultati imense in a explica golurile din arhiva fosiliera. 7)Nu cred. Sursa. 8)Minciuna, nu este dovedit stiintific. 9)Desi ma indoiesc ca s-a exprimat exact cu cuvintele alea, el e ematematician. De ce nu dai exemplu si ce zice Basescu si votul poporului roman despre teoria evolutiei ? 10)Esueaza in ce ? 11)Crezi ca cu cat repeti mai mult minciuna asta o sa devina mai adevarata ? 12)Pe de-o parte spui ca "David Berlinski matematicianul zice despre evolutie ca.........." si pe urma ne-o trantesti pe asta cu invaliditatea argumentului autoritatii, sau argumentul. majoritatii. Si nu stiu de ce ai impresia ca oamenii de stiinta spun ca "teoria evolutiei e adevarata fiindca asa spun oamenii de stiinta" , iarasi imaginatia popii e la lucru aici. Last edited by cocacoc; 01.09.2011 at 09:19:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Mai întâi, te-as ruga sa vii cu argumente stiintifice cum ca ar fi vorba de o teorie stiintifica. Apoi, reiau întrebarea pe care am mai pus-o de vreo doua ori în cadrul acestei discutii, anume: Când si unde a aparut aceasta pretinsa teorie? De unde (din ce domeniu) si când a fost preluata si adoptata de stiinta? Au fost/sunt toti oamenii de stiinta adepti ai evolutionismului? Last edited by Adriana98; 21.09.2011 at 21:53:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu i-am mai intrebat pe evolutionisti dar nu am primit nici un raspuns.
Daca omul si maimuta au un stramos comun, inainte de maimuta ce a fost? Maimuta din ce se trage? Din urs? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Căruțele târau caii înapoi în istorie dintr-un ghem de materie Darwin croșeta maimuțe și oameni. http://poezii.citatepedia.ro/despre....Ai+maimu%FE%E3 Si mi-am adus aminte de Urmuz si al sau roman în patru parti, "Pîlnia si Stamate", în care, printr-un tub, se pot vedea doi oameni coborând din maimuta... Lucrurile devin însa grave când dispare umorul, ca în urmatorul "verdict": "protonul este o particula care, dupa suficient de mult timp, se transforma in oameni." (http://www.crestinortodox.ro/forum/s...2&postcount=19) Last edited by Adriana98; 23.09.2011 at 05:31:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Later edit: Stiu ca o sa te socheze, dar in stiinta actuala si lumea stiintifica, evolutia pe langa teorie este si FAPT. Ia scrie pe google evolution as a fact, ai 545 milioane rezultate :)) Spor la citit . Last edited by cocacoc; 22.09.2011 at 08:09:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Întrebarile pe care le pusesem ceva mai sus, care se adresau în aceeasi masura coechipierilor tai într'ale "ateismului cu orice pret", nu erau de florile marului. Din raspunsul tau, reiese ca nu prea esti la curent cu "evolutia" evolutionismului. Desigur, acest lucru nu ar fi avut importanta daca nu te-ai fi lansat în discutie cu atitudinea unuia care ar cunoaste subiectul pe toate partile. Citat:
Te rog sa ma scuzi ca îti dau astfel de sfaturi, dar cam asta ar trebui sa fie atitudinea unei persoane care vrea sa afle adevarul despre ceva, altfel discutam "în paralel". Last edited by Adriana98; 26.09.2011 at 13:29:43. |
![]() |
Tags |
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|