Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Nu am terminat facultatea la Hunedoara.
In Hunedoara nu este decat o facultate de inginerie subordonata Facultatii din Timisoara. Stiu ca era doar facultate de subingineri acum nu stiu ce sectii au mai facut si ce au acolo. Habar nu am.
Nu aveam cum sa fac facultate in Hunedoara ca nu locuiam in Hunedoara in primul rand si in al doilea rand nu este facultate cu profil economic in Hunedoara din cate stiu eu.
in legatura cu aprecierea intelegerii Scripturii asa m-a invatat preotul meu si asa am citit la marii duhovnici sa nu ne harzardam sa intelegem noi cu mintea noastra oricat de destepti am fi ci sa intrebam duhovnicul unde nu intelegem sau preotul. Eu asa fac. ce fac altii Dumnezeu cu mila.
|
Era doar un exemplu, scuze.
Rectific: universitatea din petrosani, daca iti convine mai mult.
(nu ca ma intereseaza in mod special, dar daca ai spus ca ai fost gimnasta de performanta, am fost impresionat si cautat sa vad in lotul olimpic etc.. Nu am gasit decat detaliul despre univ. petrosani, asta e.. ).
In rest, asa este.. Sa lasam sa ne invete aceia care au fost chemati la aceasta, ca nu oricui i se cade sa-si ia rolul de dascal al altora.
Unii au scris ca este mandrie sa te apuci sa inveti pe altii...
Deci sa lasam preotii si duhovnicii sa ne invete, ce zici?