![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Adriana3;396907]
Citat:
Cred ca ne impiedicam prea mult de aceasta moarte,in care nu se intampla nimic, nu se pierde nimic. Noi avem in spinare cultul mortii, care ne este mare povara in intelegere. Sfanta Scriptura nu dezvolta deloc acest cult al mortii. Moartea intaia este nimic (eventual "un castig", pentru ca este urmata de invierea pentru viata vesnica a celor credinciosi). |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by mihai07; 05.09.2011 at 16:31:12. |
|
|
||||
|
||||
|
Adriana nu orice papagal e indreptatit sa faca prozelitism, pentru a-si hrani orgoliul, caci el mai mult rau poate face oamenilor. Daca n-ai ajuns la un anumit grad de intelegere, nu te arunci in lucrarea misionara, asa cum ,din pacate, fac foarte multi neoprotestanti, pe care tu ii admiri atata. Numai bine!
|
|
|
|||
|
|||
|
Iti mai raspund o data. Nu.
|
|
|
|||
|
|||
|
prin acest raspuns, negi tot ceea ce sustii. te contrazici grav de tot.
inchiem aici acest dialog al surzilor. nu te mai obosi sa dai reply. |
|
|
||||
|
||||
|
Iisus ii spune lui Nicodim ca cine nu se va naste din apa si din duh nu va intra in imparatia lui Dumnezeu.
Poate nu am citit atent Biblia sau am uitata, scrie undeva ca apostolii s-au nascut din apa ? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
M-a pus pe ganduri versetul din 1 Ioan 5:8. "Si trei sunt care marturisesc: Duhul, apa si sangele, si acesti trei una sunt in marturisirea lor." Cred ca acestea trei duc la mantuire: - Duhul (acceptarea calauzirii); - apa (pocainta,lepadarea / spalarea de firea veche pacatoasa); - sangele (credinta in sangele varsat pe Cruce de Mantuitorul). Daca este corect cum am inteles, se poate spune ca Sfintii Apostoli s-au nascut din apa si din Duh (asa cum i-a vorbit Mantuitorul lui Nicodim). |
|
|
|||
|
|||
|
Daca s-au cait pentru pacatele lor, atunci s-au nascut si din apa caci apa=simbolul pocaintei, sunt lacrimile pocaintei. Stim ca ap. Petru s-a cait mult de lepadarea facuta si la fel Ap. Pavel s-a cait mult de prigonirea crestina facuta. Si chiar daca pentru ceilalti apostoli Biblia nu o spune, s-au cait si ei de greselile lor.
Last edited by Adriana3; 06.09.2011 at 02:44:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Tu ai vrea sa ma faci sa spun ca Dumnezeu, la inviere, ii creeaza pe cei rai. Si, pentru ca nu spun asta (ca sa-ti iasa tie maruntul plan) zici ca ma contrazic. Ei, uite ca nu zic. Sa mori de ciuda. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|