Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2011, 21:49:03
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Si daca era un om calcat de tramvai tot asa te revoltai pe Dumnezeu? accidente se intampla, sincer imi pare rau de catel.
Mai, eu o inteleg, se gandeste asa: dureriule omului sunt pt pacate. Dar animalele care nu au pacate de ce sufera? Ca nu e drept!
Sufera pt pacatele noastre, ale oamenilor, asta se intampla... este nedrept asa e, pe lumea asta sunt multe lucruri nedrepte, pt ca e o lume stapanita de pacate si de diavol.
Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu si sa cautam luminare de la Sfintii lui, care cu viata lor au aratat oamenilor care este starea omului din rai, dinainte de pacat...

"Mare este Dumnezeu!"
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 13:15:50
moldoveanu's Avatar
moldoveanu moldoveanu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Mai, eu o inteleg, se gandeste asa: dureriule omului sunt pt pacate. Dar animalele care nu au pacate de ce sufera? Ca nu e drept!
Sufera pt pacatele noastre, ale oamenilor, asta se intampla... este nedrept asa e, pe lumea asta sunt multe lucruri nedrepte, pt ca e o lume stapanita de pacate si de diavol.
Trebuie sa avem incredere in Dumnezeu si sa cautam luminare de la Sfintii lui, care cu viata lor au aratat oamenilor care este starea omului din rai, dinainte de pacat...

"Mare este Dumnezeu!"
Si cand mananci friptura sau pui te gandesti la cat sufera animalele alea?
Si ouale sunt facute de gaini care stau in baterii inghesuite. Si vacile sunt mulse cu pompele alea care le produc dureri mari (imagineaza-ti cum ti-ar pune tie doua pompe pe sfarcuri si ai vrea sa tipi de durere dar nu ai putea). Sau cum se insemneaza cu fierul rosu si li se strapung urechile.

Si de fiecare data cand platesti la magazin pentru acele produse tu de fapt votezi pt acest sistem. Il validezi. Cred ca la acest tip de ipocrizie se referea.

@FireSpirit: sunt curios daca mananci animale...
Vechi 07.09.2011, 20:18:29
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de moldoveanu Vezi mesajul
Si cand mananci friptura sau pui te gandesti la cat sufera animalele alea?
Si ouale sunt facute de gaini care stau in baterii inghesuite. Si vacile sunt mulse cu pompele alea care le produc dureri mari (imagineaza-ti cum ti-ar pune tie doua pompe pe sfarcuri si ai vrea sa tipi de durere dar nu ai putea). Sau cum se insemneaza cu fierul rosu si li se strapung urechile.

Si de fiecare data cand platesti la magazin pentru acele produse tu de fapt votezi pt acest sistem. Il validezi. Cred ca la acest tip de ipocrizie se referea.
da, ma gandesc, de aia mananc doar carne de peste si oua si lapte cumpar de la tzarani (laptele la sticla, ouale nemarcate,etc), sau aduc de la ai mei de la tzara cateodata. N-am crapat de foame niciodata pana acum, o duc excelent. Se poate.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 21:50:14
roryta's Avatar
roryta roryta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.04.2011
Locație: Undeva în lume
Religia: Ortodox
Implicit nu-i de gluma...

va certati? chiar si aici?

credeam ca daca voi intra prin zona asta, voi avea parte numai de... lapte si miere...

observ ca nu-i chiar asa..
Reply With Quote
Vechi 08.09.2011, 15:30:45
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Te_ai gandit ca poate animalul isi duce cu mai multa demnitate Crucea decat noi?
Animalul nu are o Cruce, pentru ca nu nici un animal nu e atat de inteligent ca Omul, care a inventat zei, cu simbolurile aferente. In plus, care e legatura cu ce am scris eu?

Citat:
Oare suferinta lor (in tacere) nu este o lectie pt. noi ,care credem ca avem dreptul sa tipam de fiecare data cand dam de greu?
Tipi pentru ca ai inteligenta sa o faci, si limbajul sa te exprimi. De-aia.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2011, 15:58:16
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
da, ma gandesc, de aia mananc doar carne de peste si oua si lapte cumpar de la tzarani (laptele la sticla, ouale nemarcate,etc), sau aduc de la ai mei de la tzara cateodata. N-am crapat de foame niciodata pana acum, o duc excelent. Se poate.
dar si cand o sa avea probleme ...
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? sergiu Din Noul Testament 51 06.03.2010 12:31:10
Ajutati-l pe Daniel sa auda si sa vorbeasca! vip_roxybodea Umanitare 1 24.06.2008 08:56:14
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51
GLASUL MEU SA SE AUDA IN CER Ioan_Ciobota Generalitati 0 16.08.2006 16:15:30