Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2011, 23:00:22
Costica Dima Costica Dima is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.02.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Costica Dima
Post Sufletul pereche

Va multumesc tuturor celor ce v-ati ostenit a raspunde intrebarii mele,pe care nu intamplator am pus-o. Sunt unu dintre cei fericiti ca si-au gasit sufletul pereche,este ceva deosebit,dar suntem fiecare dintre noi implicati intr-o relatie :eu sunt casatorit,dar nefericit,ea/sufletul meu pereche este divortata. Din scrierile religioase,o astfel de relatie nu este acceptata,fiind considerata un pacat. Un sfant parinte arhimandrit,Gherasim,de la manastirea Nicula ne-a dezvaluit aceasta taina, cu un har deosebit,fara a-l cunoaste personal,aflat in imparatia lui DUMNEZEU acum,trecut la cele vesnice la muntele Athos ne-a asigurat ca relatia noastra nu este un pacat si ca MARELE SI BUNUL DUMNEZEU ne-a unit in ceruri in urma rugaciunilor si binecuvantarii sfintiei sale. A mai beneficiat cineva de sfaturile si binecuvantarea parintelui arhimandrit Gherasim?
Daca cunoaste cineva cazuri similare sau poate detalia cumva exprimandu-si parerea in cunostinta de cauza,astept intrebari,opinii,pareri/sfaturi avizate.
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE PE TOTI!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suflet pereche carmen1980 Nunta 25 29.02.2012 23:13:45
Exista suflet pereche? mehiel Nunta 16 24.10.2008 22:50:10
Va rog din tot sufletul... quasar Generalitati 4 04.10.2007 19:20:28