![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune mai clar raspunsul tau: crezi ca Domnul a mancat Pastile dupa cum ceruse sau dimpotriva, nu crezi ca le-a mancat in ciuda faptului ca le-a cerut iar ucenicii le-au preparat, iar faptul ca nu crezi este legat de neputinta ta de a intelege cum de Domnul a putut cere asa ceva inainte de vreme?
Last edited by Adriana3; 06.09.2011 at 00:25:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au fost noile Pasti, in care Mielul este chiar Iisus, asa cum stie orice crestin. De aceea spunem ca Mielul este Iisus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.jewfaq.org/holidaya.htm#Seder |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si de voi scrie negru pe alb de o mie de ori ca azimile se mananca numai de Pasti tot la fel o sa zici, ca nu stiam. :)) Ia mai citeste postarile mele si vezi de stiam ori ba :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deo gratias, in sfarsit devine clar ca inca un motiv de "cearta" dintre Apus si Rasarit nu isi are fundament scripturistic. Poate ca momentul impacarii e mai aproape decat credem... Noi ii consideram pe ortodocsi frati, niste frati plecati in lumea larga...si ii asteptam cu bratele deschise, acasa...
|
|
|||
|
|||
![]()
De unde stii ca se folosea un sos special? Eu nu stiu daca se folosea sau nu, dar daca te referi la acel link acolo e scris ce mananca evreii astzai, nu acum 2000 de ani. Daca citesti tot ce scrie acolo o sa vezi ca scrie ca manaca pui sau curcan, nu scrie nimic de miel, cand stim sigur ca mancau miel de Pasti. Unde gaseau evreii sa manance curcan in timpul lui Iisus?
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|