![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
răspuns către szmeul Kronos
De ce crezi că ai scos bârna din ochiul cuiva? Poate mai mult ți-ai îndesat-o în ochiul tău atunci când ai crezut c-ai și făcut o faptă bună. Pentru că nu mai folosesc ceasul solar și nici nu mi-e frică dacă iese din inele și ajunge peste limba mare și peste limba mică, la 12 fix. Folosesc numai ceasul lui Har-apA-lb. Așa e. Am greșit citatul. Trebuia doar să zic că râde ciob de oală spartă Mai degrabă ciorb de boală spartă... că cine scapă groapa altuia musai el și-o sapă. Nu vă închinați aceluiași zeu? Păi el e un fel de răspopit care s-a îndrăgostit de pileoso-fie, nu mă amestec, treaba lui, dar i-am zis că nu ține mituirea cu lingușeli și auto-alintări. Tu n-ai păcătuit niciodată? Nu știi ce spun părinții creștinismului? Cu fiecare păcat de-al nostru îl răstignim pe Iisus încă o dată. Deci după logica ta și tu ești un impostor. Sau crezi că faci voia Tatălui? De unde știi care e ea? Păi de impostura și fățărnicia mea voiam să te scap, iar voia Tatălui e clară: Milă voiesc și nu jertfă... adică milă de Dumnezeu, așa că n-ai cum să n-o știi, doar dacă te prefaci un fel de pui de pui, preluând impostura neștiutorilor care sunt fățarnici față de poruncă. Cred că una te-a izbit direct în frunte.. Așa este, și era așa mălăiață încât i-a stropit pe toți de jur împrejur. Iar pe mine m-a răcorit zeama ei cea dulce și de atunci mi-a revenit auzul. De fapt am fost surprins cum unul la fel de... original ca Man Teo îi atrage atenția că e dus pe ulei. Și mai spui că Nu i-am atras atenția că nu mă joc la bară... cu focool, ci am vrut să-i zic altceva, că în ceea ce face el e vorba de grăsime animală, de slănină. E clar că tu nu percepi culorile care trebuie... Păi voi le percepeți viceversa... și e vai de cel ce spune dulcelui amar și viceversa... sau albului negru și viceversa... sau de cel ce face din țânțar armăsar și din babă pe gunoi o văduvă de război, că ăla era doar cojocul lui Iov... De unde știi că-i narcoman? Asta ai văzut tu în.. lumină? Fiindcă-și repetă iluziile de parcă le-ar pricepe profunzimea... de parcă ar scoate apă din asfalt sau din nisip. Dar nu e apă ci e goana după cireș. Nu prea.. Ba da... doar că-ți place să mă contrazici, că n-ai ce face și atunci simplifici. Dar la întrebări n-ați răspuns niciunii: 1. De ce nu mai aveau untdelemn cele 5 fecioare nebune? 2. Cum se frăgezesc frunzele smochinului... și pentru ce oare? La asta să dați răspuns. Last edited by vsovivi; 08.09.2011 at 15:19:55. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arminianismul sau Pelagius se intoarce: inceputul invataturii apostate. | Theodor_de_Mopsuestia | Biserici Protestante | 31 | 25.07.2011 20:04:38 |
21 de ani de la inceputul Revolutiei Romane la Timisoara | cristiboss56 | Generalitati | 21 | 23.12.2010 16:58:20 |
a inceputul razboiul | lore86 | Generalitati | 14 | 25.11.2010 19:03:47 |
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul | georgeval | Generalitati | 5 | 02.09.2010 15:11:44 |
Inceputul relatiei de iubire | Daniel777 | Intamplari adevarate | 0 | 15.05.2010 12:20:22 |
|