Citat:
În prealabil postat de AndyTh
La voi totul se rezuma la a face sex. Chiar nu vedeti in doua persoane care se iubesc ca si cuplu sentimente ce transcend relatiile sexuale? Nu pot de nici un fel sa va conving, ca iubiti pot sa impartaseasca mai mult activitate sexuale, mai mult decat o prietenie.
Si ce legatura are swing-ul cu ce am zis mai devreme?
Stiu unde a fost postat articolul, eu il am intreg in biblioteca de la facultate si din nou iti spun nu zice ca NU este transmisa genetic. Trimite-mi te rog frazele in care spune acest lucru. (Copy paste in reply).
|
Draga mea, asta ai zis: "Mie mi se pare normal ca si doua persoane de acelasi sex sa poate faca dragoste si nu sunt lesbiana. Si mamei si surorii mele li se pare normal. Si nici ele nu sunt lesbiene". Daca tie ti se pare normal ca doua persoane de acelasi sex sa aiba raporturi sexuale impreuna, ca de, ei sunt mai deschisi la nou decat noi, atunci poate si swing-ul ti se pare normal.
Sa ne intelegem, NU AM NIMIC CU HOMOSEXUALII SAU LESBIENELE. Pot sa faca sex cand vor si cu cine vor, este treaba lor. Dar nu mi se pare OK ca acest lucru sa fie mediatizat si acceptat ca pe un lucru normal sau sa li se faca campanie PRO in scoli cum s-a intamplat in Australia. Atunci vor veni si pedofilii, si zoofilii care isi vor cere si ei drepturile lor, ca din punctul lor de vedere e ceva normal sa ai astfel de relatii, si in felul acesta unde ajungem? Ce, homosexualii nu pot sa se iubeasca la ei acasa? Ii opreste cineva? Au cumva vre-un politist la ei in pat si din cauza asta nu pot sa faca sex? Le baga cineva vreo femeie pe gat cu forta? Nu cred. Doamne ajuta!