![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Imparatia cerului nu inseamna mancare si bautura pe pamant. Asa ca nu saracia este de vina pentru pacatele noastre. Autodefaimarea este mantuitoare, iar defaimarea altora nu aduce castig duhovnicesc.
Cat despre credinta, este bine s-o cautam acolo unde exista. Cineva spunea ca o padure seculara are multe uscaturi. Dar si radacini adanci, bine infipte in pamant. Acum mai depinde si de noi cata osteneala depunem si ce alegem. Vara, cand e cald, cautam copacii mari si umbrosi, nu pe cei uscati... Faptul ca exista si uscaturi nu e un motiv sa dam foc padurii! Eu cred ca trebuie sa invatam sa pretuim ce avem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
...de prosti/fanatici, as adauga...precum cei care "cred"(??), "muncesc" (????), nu gandesc (asta din urma asa e!)...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum ne mai faceti si prosti si fanatici, ca s fie tacamul complet, ca in rest ati spus de toate despre ortodocsi. Dar e bien ca aratati ca ecumenistul in unele cazuri e agresiv. Noroc cu adminul nostru care e in confuzie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate inteleg spre rasarit nu a spus ca doar preotii din Romania sunt buni, ci ca trebuie sa le multumim lor, doar nu era sa spuna ca sa le multumim preotilor din Bulgaria.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu n-am auzit de botez dupa moarte, mai ales dupa inaltarea lui Iisus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate are dreptate.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar ati inteles gresit, era vorba de atitudinea aceea filetista, cum ca vezi Doamne, noi romanii suntem speciali, preotii nostri si ortodoxia romana sunt speciali, si prostiile romanesti sunt, chiar si ele, speciale, etc. Nu se poate sa nu fi auzit si dvs. de mitul ala de doi lei cum ca "Romania va fi ocolita de razboaie, pentru ca va fi inconjurata cu un cerc de foc, etc., etc.". Spiritul acesta de om infometat ca viseaza ca e satul, in loc sa faca ceva spre a fi satul in mod real, e tipic balcanic si mioritic. La asta m-am referit; fanatici criminali si cretini se gasesc in orice credinta, vezi ustasii in BC din Croatia, sau criminalii protestanti ai lui Munzer in timpul Reformei, sau haidamacii ortodocsi ai lui Hmelnitki, etc.
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 12.09.2011 at 10:11:13. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este credinta adevarata? | gpalama | Biserici Protestante | 51 | 27.01.2013 18:10:24 |
O lume mai buna | alexdu | Generalitati | 17 | 19.01.2011 16:25:31 |
Ortodoxia,adevarata credinta | strajeru | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 26.11.2007 02:34:21 |
Adevarata credinta | Agatha | Generalitati | 69 | 28.02.2007 23:08:35 |
|