![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa te bucuri, dar toate sa le faci spre slava lui Dumnezeu. Nu stiu daca uitandu-te la stiri, unde se dau barfe in direct, sau ascultand...'Parazitii' :) (apropo de un topic deschis chiar aici pe forum) sunt facute spre slava Domnului. In plus, Daniel a spus: fiecare isi alege variantele cele mai potrivite pentru aceasta renuntare...
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta cred ca e o problema personala a ta,si nu o putem generaliza aici.. |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus cuvantul acesta in contextul invocat de fallen anterior.Bineinteles ca crestinul nu trebuie sa instige,dar fallen a folosit oarecum cuvantul fortat,intelegandu-se ca poate instiga prin comportamentul prea traditionalist,ceea ce este altceva.
Deci daca eu respect poruncile lui Hristos,si pe cineva il infurie treaba asta,asta nu inseamna ca il instig sa ma bata,dar fallen cam asa vede lucrurile...ca e bine sa fii ponderat,sa postesti partial,sa faci copii si avorturi,sa faci adica si una si alta,si ale lui Dumnezeu si ale lumii... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
respectarea legii lui dumnezeu este o datorie a fiecarui om din univers.
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu dau lectii,nici note,imi expun si eu sincer parerile mele,si trebuie sa respectam legea lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
daniel,daca prin exprimarea mea, am gresit, te rog sa ma ierti,nu a fost in intentia mea sa jignesc pe cineva.
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai jignit,insa ai spus ceva care nu avea legatura cu ceea ce discutasem inainte.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
revenind la topic:crestinul are nevoie de dumnezeu sa-si intareasca credinta,deci nu are nevoie de blog sau de forum.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 20:48:11 |
|