![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Adriana, înainte să mai dai drumul la altă păsărică din tastatură, fă bine și dă-mi exact lucrarea, pasajul din Ioan Hrisostom și traducătorul. Cât despre evagheliști, citește în mai multe limbi, poate înțelegi și tu corect într-una din ele.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 15.09.2011 at 10:16:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Pasajul din Sf. Ioan Gura de Aur a fost dat mai inainte. Iar evangheliile le citesc in mod curent in mai multe limbi si toate zic la fel: Cina Pascala mancata dupa inserat, dupa ce a trecut ziua pregatirii si a fost jertfit mielul. Totul ca la carte. In absolut toate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sf. Ioan Hrisostom nu-l poate contrazice pe sf. Apostol Ioan pentru simplul fapt ca nu a fost acolo, ci analizeaza ce a scris Sf. Ap. Ioan. Iar Sf. Ap. Ioan ne spune ca Iisus a fost rastignit in ziua pregatirii Pastilor. Ti-am dat solutia daca vrei neaparat sa descosi Biblia cuvant cu cuvant. Daca presupunem ca au mancat mielul, adica Pastile in ziua de 14 Nisan cu paine atunci nu mai exista nicio contradictie, se potriveste tot ce scrie in Sfanta Scriptura. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mielul nu a fost mancat in 14 Nissan ci a fost pregatit in 14 Nissan, ziua pregatirii sau ziua azimilor, si a fost mancat dupa ce s-a facut seara, deci in 15 Nissan. Si nu presupun ca a fost mancat cu paine dospita ci sunt sigura ca a fost paine nedospita. Ritualul a fost facut ca de obicei, asa cum cerea legea, cu exceptia criminalilor care au incalcat legea dupa cum arata sf. Ioan Evanghelistul si explica Sf. Ioan Gura de Aur. Last edited by Adriana3; 16.09.2011 at 02:36:48. |
|
|
|||
|
|||
|
Deci în sfârșit, ȚI-AI DAT ARAMA PE FAȚĂ !!! Într-adevăr este mai bine mai târziu decât niciodată, însă să nu îți faci iluzia că noi, ortodocșii (nu ca tine, sectantă eretică), nu ne-am fi dat seama de la bun început de "lupul" care și-a luat haine de "mielușea". Ne întrebam doar asupra rasei lupului, dar șțtiam de la bun început că este lup. Acum te-ai dat pe față cu totul. Poți să te consideri excomunicată ipso facto din Sfânta Biserică Ortodoxă. Noi, creștinii ortodocși, într-adevăr credem întru una sfântă, catolică și apostolică Biserică, Biserica Creștină Ortodoxă. Tu, dacă vreodată ai făcut parte din ea, deși eu am dubii serioase, poți să nu te mai consideri ortodoxă.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|