Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.09.2011, 15:25:21
dorinastoica14
Guest

Implicit Mulțumesc

Îți mulțumesc Cristi pentru dragostea de care dai dovadă atunci când pui alături de poezii ale unor poeți creștini binecunoscuți poezii de-ale mele.
De curând am început demersurile pentru editarea unei noi cărți de poezie creștin-ortodoxă asemănătoare cu cele de până acum, cu precădere rugăciuni în versuri și povestiri cu tâlc în versuri.
Sunt foarte puțini intelectueli dintre acei care țin în mâinile lor cultura care agreează acest gen de scrieri.
Sunt trimisă la edituri care tipăresc carte religioasă iar uneori mi se spune să mă duc la mănăstire dacă sunt așa de îndrăgostită de sfinți (ei spun "de cai verzi pe pereți")
Unii sunt sinceri și spun că nu înțeleg o astfel de poezie care deși este exprimată într-un limbaj simplu, se adresează unui număr restrâns de cititori. Alții mai puțin îngăduitori consideră nefiresc să iubești ce nu poți vedea și să crezi în ce nu poți atinge.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu ! + ( rugaciuni ce au miscat sufletul nostru ) cristiboss56 Rugaciuni 592 14.11.2022 14:08:21
O problema cu un prieten . Templier Knight Generalitati 3 12.03.2012 14:01:38
sa ma rog sa-i dea Doamne-Doamne cuiva credinta? giovaninnaa Rugaciuni 14 23.09.2011 16:18:24
Alta minune a bunului dumnezeu ionut12 Generalitati 3 25.10.2010 15:48:34
Dumnezeu cel ascuns in cate un vers... inorog Arta bisericeasca in general 4 31.01.2010 22:49:41