![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ca si cum ateii ar afirma ca religia este de fapt o pseudo-religie, de ce? Pentru ca nu confirma ateismul. Si ca singura religie adevarata este cea care confirma ateismul. Ti se pare aberant? E, la fel de aberanti sunt si acei credinciosi care numesc stiinta pseudo-stiinta, pentru simplul fapt ca nu confirma existenta vreunei divinitati. Stiinta are si ea partea ei de cercetare, care naste teorii. Este firesc sa nu fie toate confirmate ulterior. Dar asta nu inseamna ca stiinta este pseudo. Marele atu al stiintei este ca se autocorecteaza. Religia face asta? NU! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg de ce tot puneti in opozitie stiinta si teologia, comparandu-le metodologiile ca si cand ar fi aceleasi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce scriu eu sunt doar niste reactii la ce citesc aici. Nu eu am incercat sa gasesc o relatie intre ele. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai vorbeam la plural, chiar daca am dat reply la mesajul tau.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miracolul Bibliei de la Plopis – Lovita de fulger, Cartea Sfanta a supravietuit | vlad90 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 13.09.2011 14:02:10 |
Miracolul lui Moise se intampla an de an (?) | carmina | Generalitati | 8 | 19.07.2010 11:25:16 |
Miracolul de Craciun pentru Chelsea | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.12.2008 00:45:00 |
|