![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu consideratie, MariS.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu cunosc discutia in intregime, dar deduc niste lucruri care ma intristeaza. Am citit la o alta tematica despre blocarea ID-urilor LaPetiteMoc, soaree si razadiniran, care ar apartine aceleiasi persoane. Hai ca nu mai inteleg nimic, ce ar vrea oare aceste persoane, oare, care pozeaza in "diversi", cu opinii contrare, cu interventii belicoase, etc? Chiar ca-mi vine sa renunt la a mai citi pe forum, in aceasta situatie. Am crezut, naiva cum sunt, in sinceritatea tuturor, chiar daca opiniile sunt contradictorii, sau nu se potrivesc perfect unele cu altele, dar macar sa fie sincere. O lume bolnava? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
aici gasesti http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=13620&page=25,
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E o mică diferență.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma mai preocupa problema asta. A adus destula tulburare .Doar ca din postare am recunoscut stilul parintelui . dar se poate ca cineva sa-i fi copiat si stilul. Eu as propune sa lasam balta discutia, ca oricine are momente de cadere, incepand cu un mirean si terminand cu vladica. Deci nu e de nici un folos. Parintele, daca a fost el, a recunoscut si si-a exprimat atitudinea.Ca unii o impartasim si altii nu, e o chestiune personala. Dar e pacat ca acest incident sa ne abata de la alte chestiuni mai importante.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca intr-adevar a postat sub mai multe identitati, dumnealui in mod sigur a avut un motiv temeinic. Ce sa zic eu? Nimic. Taca-i buna! Vorba unui unchi de-al meu! (adica "tacerea") Doamne-ajuta! Am avut si eu o alta identitate EugeniaG, dar am declarat ca mi-am uitat parola si am postat sub acest al doilea ID. Last edited by Adriana Cluj; 22.09.2011 at 15:53:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultima remarca nu se refera nicidecum la Parintele Gheorghe, ci la ceillati useri pe care i-am amintit, ale caror postari m-au nedumerit-putin spus, erau certuri in toata regula- de multe ori. Dimpotriva, de pe urma postarilor Parintelui Gheorghe, "Pr. Gheorghe", pe care le-am citit-in mod sigur nu pe toate- am avut folos. Drept pentru care eu una ii multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti rezum eu pe scurt ca sa nu stai sa cauti. Pr. Gheorghe s-a declarat nemultumit de administrarea forumului, in urma raspunsului primit a cerut sa i se retraga contul. Mai multi useri dorit revenirea parintelui, acesta a luat un nick PrGheorghe si a raspuns. Adminul a aratat ca parintele mai luase un nick. In acest moment a aparut o confuzie, s-a inteles ca e o alta persoana, care era putin mai agresiva si sustinea geocentrismul. De fapt parintele scrisese cu acel nick doar 4 mesaje pana a fost banat si era un nick asemanator, "neica-nimeni", de aceea a fost confuzia.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 61 | 15.12.2012 20:09:01 |
Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! | cristiboss56 | Generalitati | 502 | 17.08.2011 15:07:01 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|