![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu vrea nici sa vb, nu vrea sa ma primeasca la spovedit, am vrut sa ma spovedesc inclusiv de faptul ca l-am judecat si ca m-am smintitde comportamentul lui si sa-i spun inca o data tot adevarul dintre noi, dar daca nu vrea nici sa vb cu mine fata in fata , si nici sa ma primeasca la spovedanie, eu ce sa mai fac?!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Il informati pe parintele ca vreti sa mergeti la alt parinte duhovnic. Parintele duhovnic nu trebuie sa fie un motiv de sminteala pentru crestin. Asta spune si parintele Porifirie "Sa va cautati duhovnici buni" Noi avem nevoie si de medicament ,nu numai sa spunem simptomele bolii. Last edited by anita; 26.09.2011 at 14:13:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
D-voastra trebuie in primul rand sa va spovediti ,deoarece noi ,crestinii trebuie sa ne spovedim cat mai des ,cam la 40 zile. Daca nu va primeste ,spovediti-va la alt parinte ,dar sa nu il barfiti pe fostul duhovnic ,pentru a nu-l sminti pe parintele la care mergeti si a nu pacatui mai rau. Trebuie sa ne ferim a vorbi de rau preotii ,chiar daca ne smintesc. Poate parintele duhovnic nu are o parere prea buna despre d-voastra. Ce inseamna "personalitate puternica" ? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cand suntem in lume? | florin.oltean75 | Generalitati | 22 | 17.03.2012 00:28:36 |
increderea fata de duhovnic | alex.petrisor | Preotia (Hirotonia) | 18 | 05.12.2010 15:06:18 |
Despre rugaciune atunci cand nu suntem acasa | justine | Rugaciuni | 5 | 04.08.2010 22:11:36 |
Rugaciunile cand suntem obositi | justine | Rugaciuni | 1 | 05.07.2010 22:37:10 |
Până unde merge ascultarea de duhovnic | florina_drossu | Preotul | 29 | 05.04.2010 14:28:56 |
|