Citat:
În prealabil postat de bin000
@richard_d
Esti un mincinos si mincinosii n-ar mai trebui bagati in seama,ar trebui ignorati.
Eu ti-am cerut sa dai exemplu de Sfant care a ucis pentru credinta si tu ai spus ti-am cerut sa dai amanunte .Iata amanuntele
Aha,deci n-a ucis pentru Hristos. Observ inca o perla ateista cica:"l-a ucis sau a instigat la uciderea".Nu stiam ca a ucis e echivalent cu a instigat la ucidere. Tu ai zis ca a ucis ,deci ai mintit.
Tu nu prea intelegi romaneste? Romana e limba ta materna?Ai spus ca a ucis pentru Hristos. Pe cine a ucis pentru Hristos ? Da referinte .
Unde exemplifici tu mai sus ca Stefan cel Mare ca a ucis pentru Hristos?
Nu ai proprietatea termenilor din limba romana sau esti un biet troll?
Trolul a uitat saracu sa aduca referinte pentru uciderile pentru Hristos ale Sf. Vasile cel Mare,Sf. Grigorie de Nyssa si Sf. Ioan Gura de Aur .
Ce poti sa te astepti de la niste atei ? Exact mostrele de comentarii de tipul richard_d . Cauta mai richard_d videoclipuri pe net cu William Lane Craig care a sters pe jos cu inteligenta lu' richard_dawkins,pe probe .E prea grea logica pentru atei.
|
bin,multi oameni spun ca fac anumite lucruri in numele lui iisus hristos.intrebarea este:au ei dreptate?dpmdv,ceea ce cu adevarat se face in numele lui dumnezeu este:respectarea legii lui dumnezeu si urmarea cu si in dragoste a lui iisus hristos conform spuselor sale(matei,marcu,luca,ioan).