![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Si daca am un regret in viata asta, este acela ca desi drumurile noastre s-au intersectat de cateva ori, am stat fatza in fatza .. fara a stii in acel moment ca suntem rude de sange.. ca dansul este "unchesul Puiu", despre care bunica obisnuia sa-mi depene atatea amintiri , nopti de-a randul...Pacat ca nu ne-am regasit in viata aceasta pamanteasca
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Astazi, 27 septembrie, in jurul orei 18, un alt mare duhovnic al neamului romanesc, parintele Adrian Fageteanu, a trecut la cele vesnice.
Dumnezeu sa-l miluiasca intru odihna si intru fericirea vesnica! http://c-tarziu.blogspot.com/2011/09...-s-dus-la.html |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-l așeze în rîndurile drepților !
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca.
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția Lui.
Din păcate ne mor unul câte unul stâlpii ortodoxiei noastre.
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ne pleaca stalpii ortodoxiei! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
http://video.crestinortodox.ro/O3Y8mDIt9cf/Parintele_Adrian_Fageteanu___Despre_ecumenism.html |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre parintele Adrian Fageteanu | antoniap | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 22.11.2011 20:52:04 |
Mi-a plecat duhovnicul :( | onyx235 | Generalitati | 15 | 23.07.2011 04:20:55 |
Rugaciuni pentru Arsenie PAPACIOC si Adrian FAGETEANU | colaps | Generalitati | 20 | 14.07.2011 13:58:59 |
Parintele Adrian Fageteanu: “SA NU PRIMEASCA NIMENI!- Nu primiti nimic | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.02.2009 18:38:22 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
|