![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Exemplu ingrozitor de tembelism ateu. Penibil."
Ei, cum suna? |
|
|||
|
|||
![]()
In acest caz, incorect. Cand mi-am exprimat eu dorinta sa ucid alti oameni si unde am i-am numit pe crestini "prosti"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Putem generaliza daca vrei, tu o faci. Chiar nu inteleg ce cauti pe topicul asta, persoana care a pus intrebarea nu cred ca este atee, de ce ar vrea raspunsuri de la un ateu? Valabil si pentru ceilalti (atei). Last edited by AlinB; 03.10.2011 at 13:39:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus ca el e un exemplu de fanatism religios, nu ca toti crestinii sunt fanatici sau ca toti gandesc in acelasi mod criminal ca el. Unde e generalizarea?
|
|
|||
|
|||
![]()
copii?...oameni buni uitati-va ce e afara...ce vremuri sunt....in aceasta societate nepasatoare.....poate intr-o tara ca germania as face copil...acolo statul se implica...mai mult....la noi e chin....si sunt multe tentatii....copii pot aluneca catre multe chestii neplacute....e dificil cu copil....cand nu este perspectiva..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
|