![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iertare, dar nu asta e imaginea Dumnezeului meu.Hristos nu e jalnic si nu cheama jalnic(in sensul ca se milogeste de noi, inspirand mila).Chiar daca sta la usa si bate, nu se tanguie sa intre inauntru. Sunt multe pricesne foarte frumoase, dar unele lacrimogene. jalnice, straine de duhul ortodox. asta indiferent cate binecuvantari ar avea cartea:)
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma gandeam la faptul ca atunci cand omul simte chemarea spre Hristos si isi constientizeaza pacatele/starea de patima in care se afla, isi da seama de starea jalnica in care se afla si ca prin fiecare pacat raneste dragostea Lui Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Mie..nu prea imi plac pricesnele,e dreptul meu.Avem o muzica bizantina asa de frumoasa.Prin ce se deosebesc pricesnele ortodoxe de cele catolice..ca parca suna la fel.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pricesne si cantece religioase - Mariuca Verdes | carmina | Spiritualitatea ortodoxa | 3 | 15.04.2012 21:40:25 |
Pricesne | Rodica52 | Generalitati | 0 | 04.09.2010 18:14:08 |
|