![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
...comunicati-mi va rog prin mesaj privat adresele voastre si am sa va trimit ulei sfintit /suport eu taxele de expediere.
|
|
|||
|
|||
![]()
trimite=mi si mi-e ulei din candela sf Nectarie te rog,pe adresa str aviator secica frant nr 6 Medgidia ,Constanta pe numele Sava Dumitru.multumesc anticipat!
|
|
|||
|
|||
![]()
..in aceasta dimineata au plecat pachetelele cu ulei sfintit...sa va foloseasca,DOAMNE AJUTA!
|
|
|||
|
|||
![]()
l-am primit,iti multumesc mult!DUMNEZEU SA TE AJUTE!
|
|
|||
|
|||
![]()
Indraznesc....si imi cer iertare...am o vecina foarte bolnava si as dori ,prin intermediul vostru sa o ajut cu o picatura macar din acel ulei sfintit de la Sf.Nectarie.....deocamdata inca nu i-am spus nimic despre asta,insa as dori daca se poate....cu mii de multumiri pentru oamenii de bine (care se gandesc si la semenii lor).......Doamne Ajuta!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
....lasa-mi prin mesaj privat adresa ta....DOAMNE AJUTA!
|
|
|||
|
|||
![]()
Azi am expediat pachetelul cu ulei la Constanta pentru Alexandru.Bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine si prin aceasta operatie.DOAMNE AJUTA!
|
|
||||
|
||||
![]()
Indraznesc si eu sa cer o lacrima de ulei de la candela Sfantului... Daca se mai poate, va pot da adresa... Mii de multumiri!
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta, Diana!
Daca nu ti-ai procurat, iti pot trimite eu putin ulei din Grecia; lasa-mi te rog adresa pe privat.
|
|||
|
|||
![]()
iti pot trimite si eu de la radu voda -bucureti
dora |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Candela | icamilin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 84 | 13.07.2017 00:39:17 |
Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? | elizabeta | Generalitati | 47 | 05.01.2014 23:46:58 |
Sticlute pentru ulei sfintit | ionutt | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 2 | 03.05.2012 13:58:39 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
|