![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Iis*use Hris*toase, Fiul lui Dum*nezeu, Tu ai spus cu preacin*sti*tele Tale buze: Daca doi din*tre voi se vor invoi pe pamant in priv*inta unui lucru pe care il vor cere, se va da lor de catre Tatal Meu, Care este in ceruri. Ca unde sunt doi sau trei adunati in numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor. Neschim*bate sunt cuvin*tele Tale, Doamne, fara de mar*gini esti in iubirea Ta fata de oameni, iar milostivirea Ta nu are sfarsit.
Noi, robii Tai (numele celor care se roaga), con*form intelegerii ne rugam pen*tru robii Tai (numele celor din sufer*inta, sau pen*tru inlat*u*rarea unei neno*rociri) pe care ajuta-i, Doamne. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Ii suse ai milă de sufletul robului tău Toader și de familia lui Amin!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa ne rugam ptr fratele Toader ,sa ai aline Dumnezeu suferinta,sa-i dea tamaduire de bola si putere.Ar trebuii sa stabilim o ora de rugaciune si sa pomenim pe toti in nevoi .
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru Nicoleta! | laurastifter | Umanitare | 20 | 24.09.2012 16:32:13 |
Sa ne rugam si pentru Teo Trandafir | alt_inceput | Rugaciuni | 84 | 15.03.2011 13:13:05 |
Sa ne rugam pentru Stefan | mara2008 | Slujba inmormantarii | 7 | 08.10.2010 17:07:44 |
Sa ne rugam pentru Fabian... | lacrimi | Umanitare | 13 | 16.04.2010 18:12:47 |
Sa ne rugam pentru Catalina | patinina34 | Umanitare | 17 | 28.07.2009 02:09:09 |
|