![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Frate Cosmotech ,eu nu am sa iti raspund ca fratii mei cu citate din Sfintii PARINTI ci am sa iti spun scurt .Daca iti doresti cu adevarat un raspuns si sa nu fii smintit sau sa smintesti tu la tindul tau pe altii ,cumpara-ti un bilet la Ierusalim si mergi la Mormintul Sfint.Mergi in acele locuri vezi ce ai sa simti in acel loc Sfint si abia dupa aceea sa vii aici pe forum si sa pui astfel de intrebari.Asa dupa auzite si fara un studiu in profunzime ,putem toti sa ne dam cu parerea.Ma opresc aici cu comentariul nu vreau sa te smintesc ,imi cer iertare si te sfatuiesc sa mergi in acele locuri si sa te informezi mai mult si apoi sa vorbesti.Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sufletul.Doamne Ajuta.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 14:03:42 |
FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 22:25:31 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
|