![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dragi crestini ,in urma rugamintii mele nu ma cautat nimeni revin cu mare rugaminte sa ma ajutati daca aveti putere si posibilitatea mai buna ca a mea sa pot sa-mi platesc internatul macar sa pot sa ies din iarna .Nu am nici un sprijin mama nu lucreaza este bolnava iar tata are un cal si mai castiga bani cu el cand merge cu ziua la oameni care il cheama daca ma puteti ajuta va rog frumos va dau datele de la seminarul unde invat pentru a ma verifica .Va multumesc si va doresc multa sanatate .La revedere.
|
|
|
|||
|
|||
|
...trimite-mi te rog prin mesaj privat adresa parintilor ,nr de telefon al mamei tale si al tau,unitatea de invatamant pe care o frecventezi si daca se confirma cele spuse de tine ,eu incerc sa te ajut....ma repet,daca se confirma.....primaria de care apartineti cu siguranta are stiinta de situatia voastra precara si-mi pot confirma sau nu cele spuse de tine....deci,astept...DOAMNE AJUTA!
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 13:46:46 |
| cine ma poate ajuta | gherman | Pocainta | 10 | 13.11.2009 00:56:59 |
| Cine ma poate ajuta? | Dia20_diana | Nunta | 7 | 25.06.2008 19:52:37 |
| cine ma poate ajuta? | NiCcoleta | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.03.2006 04:41:06 |
|
|