![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ateii spun ca se bazeaza pe stiinta.Stim cu totii ca oamenii de stiinta AU DESCOPERIT anumite legi....fizice.Daca le-au descoperit inseamna ca ele existau deja si erau puse de catre cineva.Ca sa poti pune o lege in univers automat trebuie sa fii Creatorul acelui univers.Cum isi explica ateii provenienta legilor din moment ce stiinta doar le-a atestat?Plus nu inteleg de ce au trebuit sa denigreze fiinta umana(superioara evident restului vietuitoarelor) spunand ca se trage din maimuta!?!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar stiinta nu spune ca omul se trage din maimuta. esti gresit informat. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbesc de parca ar fi CC.Explica-mi tu cum de exista fara sa fie puse de cineva.Si cum explica stiinta aparitia omului atunci?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dovada zici? eu ii zic speculatie. referitor la evolutia omului, ar trebui sa sti ca atat omul cat si maimuta au un stramos comun, sunt un fel de verisori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu evolutia....prefer sa fiu lucrul mainilor lui Dumnezeu decat verisor cu maimuta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
norocul e ca evolutia nu tine cont de preferintele noastre. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca eu cred si exista,am castigat. Daca eu cred si nu exista,iar am castigat. Daca eu nu cred si exista am pierdut totul" Oare ce or fi facut restul ateilor cand au dat ochii cu Hristos si au descoperit ca au trait degeaba pe pamant fiind prizonieri mandriei lor?Si stiintei care descopera decat pana la un anumit punct,in rest fiind incapabila sa faca ceva? Gandeste-te ca ai cativa ani de trait pe pamant.Stiinta si averea le lasi aici.Poate chiar exista Dumnezeu,iar Dumnezeu nu se uita la cata fizica sau cata chimie stii,ci la credinta si fapte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Profesorul Stephen Hawking, unul dintre cei mai cunoscuți fizicieni teoreticieni din lume, detaliază în cea mai recentă carte a sa, "The Grand Design", că Big Bang-ul a fost influențat de legile gravitației și nu de intervenția unei forțe divine, informează Realitatea.net. 22 de ani i-au trebuit omului de știință să își schimbe părerea, după ce într-o lucrare publicată în 1988 părea să accepte rolul de creator al lui Dumnezeu în formarea Universului. În opinia cercetătorului faptul că oamenii sunt tot mai aproape de înțelegerea legilor care guvernează Universul este un mare triumf. "Datorită legii gravitației, universul se poate crea din nimic", a scris Hawking în cartea sa, citat de guardian.co.uk. "Creația spontană este motivul pentru care în loc de nimic există ceva", a mai spus fizicianul britanic. În cartea "The Grand Design", Hawking spune că Dumnezeu poate fi eliminat din ecuația creării universului cu ajutorul teoriei M, o variantă a teoriei stringurilor. "Teoria M este teoria unificată pe care Einstein a încercat să o găsească", a precizat fizicianul. http://www.romanialibera.ro/tehnolog...ul-198385.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic ca mai capra cu trei iezi sunt ingerii, balaurii, demonii si oamenii care invie din morti.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 14.06.2010 23:15:49 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|