![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu vorbesc de parca ar fi CC.Explica-mi tu cum de exista fara sa fie puse de cineva.Si cum explica stiinta aparitia omului atunci?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dovada zici? eu ii zic speculatie. referitor la evolutia omului, ar trebui sa sti ca atat omul cat si maimuta au un stramos comun, sunt un fel de verisori. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu evolutia....prefer sa fiu lucrul mainilor lui Dumnezeu decat verisor cu maimuta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
norocul e ca evolutia nu tine cont de preferintele noastre. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Daca eu cred si exista,am castigat. Daca eu cred si nu exista,iar am castigat. Daca eu nu cred si exista am pierdut totul" Oare ce or fi facut restul ateilor cand au dat ochii cu Hristos si au descoperit ca au trait degeaba pe pamant fiind prizonieri mandriei lor?Si stiintei care descopera decat pana la un anumit punct,in rest fiind incapabila sa faca ceva? Gandeste-te ca ai cativa ani de trait pe pamant.Stiinta si averea le lasi aici.Poate chiar exista Dumnezeu,iar Dumnezeu nu se uita la cata fizica sau cata chimie stii,ci la credinta si fapte. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
esti tu mai bun decat mine, doar pentru ca esti credincios? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește. "(Matei 12,30). |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Avem exemplele marilor imparati care candva stapaneau lumea,iar acum sunt una cu pamantul.Au invins armate intregi,dar moartea nu au invins-o,deci...sa luam aminte.
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 09:06:45 |
| blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 15.06.2010 00:15:49 |
| ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 13:38:49 |
| ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 17:19:05 |
| Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 22:50:10 |
|
|