![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata cateva dintre ele. Eu vad in aceste imagini femei fericite si mandre de cine sunt si nu niste fiinte oprimate si marginalizate. (parerea mea)
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com Last edited by maria32; 08.08.2012 at 11:00:25. |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.crestinortodox.ro/editori...le-138166.html
Mă folosesc de acest topic pentru a re-aduce în atenția dvs. ideea că nu trebuie să acordăm îmbrăcăminții un rol mai mare decât i se cuvine și pentru a vă împărtăși anumite probleme pe care le am în acest sens. NU sunt înrobită de modă sau lucruri musai scumpe... DAR tot cheltuiesc destul de mult pe haine :-( Scuzele mele sunt că la serviciu există un oarecare standard referitor la ținută, iar lucrurile de calitate, în magazine sunt scumpe. Poate la croitor aș ajunge la un preț mai bun, dar mi-ar lua mult mai mult timp cu mersul la probe, și eu nu prea am răbdare. În plus, mă bucur când un lucru îmi vine bine, caut haine frumoase, în fine, care îmi plac mie, sunt decente dar nu mă încadrez în recomandările articolului atașat. Dumneavoastră, doamnelor, cum vă alegeți îmbrăcămintea? Mă gândesc chiar să îl întreb pe părinte la spovedanie, ce am de făcut în acest sens. Sper că nu sunt pierdută de tot! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la topic: precum cerere asa si oferta vestimentara. Sunt fata si drept sa spun prefer sa ma imbrac putin mai provocator (in limitele decentei) pentru ca vad imediat reactia barbatilor din jur: un coleg din institutie ma conduce la metrou, altul se poarta mai amabil, altul face complimente, mai multe zambete apreciative, etc. Atunci de ce sa nu-mi pun o rochie ceva mai scurta sau o bluza ceva mai mulata cand sunt tratata mai frumos?..(stiu raspunsul)..Vor si fetele sa fie admirate...ca se ajunge cam la extrema e altceva, au prieteni/prietene/reviste care incurajeaza moda. Inteleg ca sunt mai multe ispite pentru barbati dar aceasta este o lupta mai mult in cap (asa cum a fost si lupta lui Moise Arapul). Si la biserica se mai imbraca fetele nepotrivit dar uneori pentru ca s-au obisnuit sa se imbrace asa... ...daca inima ta este la rugaciune gaseste si ochiul tau unde sa priveasca daca inima ta cauta pe altii si ochii alearga in jur. E drept ca pot si accidental sa vada ceva nepotrivit, ne rugam pentru iertarea acelor persoane si venim de la biserica toti mai "castigati" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cel care se bucură când îl laudă oamenii este batjocorit de demoni. |
|
||||
|
||||
![]()
@Tomita
Am uitat sa clarific cu dvs ce inseamna"provocator in limita decentei"? Va marturisesc ca am lucrat in domeniul fashion design,insa acest aspect mi-a scapat...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai as spune ca o tinuta relativ mulata sau o fusta deasupra genunchiului poate fi considerata si provocatoare si decenta asa cum ceva deosebit de dragut, elagant, cu elemente oarecum nepotrivite (si o rochie cu spatele relativ vizibil, bretelute, etc) atrage desi intra in parametri decentei. Acum ambele cuvinte sunt discutabile si poate nu exprima foarte bine o idee atunci cand sunt folosite impreuna.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E posibil sa ai dreptate...dar poate nu e lauda cea pe care o caut cat sentimentul de apropiere de ceilalti (si fete si baieti, la fete mai e uneori si invidia) chiar daca cauza este superficiala...si e drept ca nu e gandul meu numai la Dumnezeu, am un caracter foarte dual. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspunsul nu este ca "fetele vor sa fie admirate"ci fetele vor sa traga niste foloase! Este tot mai comun sa te arati provocatoare,in imaginea celorlalti apari ca si "disponibila" si de aici imaginatia o poate razna...in acest timp,poti utiliza "la greu"aceasta putere fizica de a deveni preferata directorului,al managerului etc. Este si aceasta o forma de a acapara puterea si a lupta din coate sa-ti faci o pozitie,numai ca cele care au reusit astfel au fost o combinatie de intelect+fizic. Intrebare:daca ai avea numai femei la serviciu crezi ca ai mai avea acelasi succes cu acele tinute? Sau si mai interesant:Crezi ca ti-ar mai da cineva atentie inafara faptului de a deschide gura cu ceva idei interesante? Gandeste-te la acest aspect:)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si am aproape numai femei in directia mea, este un singur barbat care peste 2 ani iese la pensie...in institutie sunt si tineri..dar sunt multe zile cand nu interactionez cu cei din institutie. Si ce ar fi mai bine sa ma imbrac cu fuste lungi si haine largi chiar daca nu-mi place pentru a crea o imagine care este falsa? Daca este un pacat (si cred ca este) imi pare rau, poate va ajunge sa-mi placa alta vestimentatie intr-o zi... |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Imbracaminte modesta | Smila1 | Generalitati | 144 | 19.05.2011 12:36:51 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|