![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului." (Matei, cap.5,22) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu e o solutie,pt. ca lasa urmari psihice mamei,consider ca e bun in caz de forta majora.Un copil are nevoie de ambii parinti...si se mai intimpla.Decit sa spui vai de noi mai bine vai de mine.Iar copiii din"flori"
...:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vai si amar! Ce victime sunt femeile care raman gravide atunci cand nu vor! Ca doar barbatii nu pot fi fortati sa-si asume paternitatea, ca...sunt barbati! E rusine mare... Vai de noi toti, o sa umplem iadul! O sa ne crestem si copiii asa, cei doriti, ca cei nedoriti se ucid repede...Si copiii nostri vor privi crima cu ingaduinta! Dumnezeu sa ne ierte! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim, Marilena! Slava lui Dumnezeu ca mai exista oameni care isi pastreaza luciditatea! In nici un chip avortul nu este justificat. Am vazut un documentar despre genetica cuantica. De acolo am aflat ca "dupa eliminarea ADN-ului" (adica a pruncului !) trupul mamei continua sa emita cuante informationale destinate dezvoltarii fatului. Lipsind acesta, mama este supusa unui adevarat "bombardament informational" responsabil, in mod subtil, de o multitudine de dereglari. Se presupune ca o larga varietate de boli genetice au asemenea cauze. Inca o data stiinta confirma invatatura revelata Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atitudinea unora de a "explica" motivul avortului nu este decat o JUSTIFICARE propire si personala. Sunt FERM CONVINSA sa fiecare dintre voi care ati facut deja un avort aveti PROPRIILE REMUSCARI, PARERI DE RAU..care din pacate apar abia dupa ce crima a fost comisa!! Sa avem macar bunul simt sa ne asumam responsabilitatea faptelor noastre! E PACAT! CLAR! O SPUN SFINTII PARINTI! mai mult folos avem daca acceptam sa traim cu durerea aceasta in inima si sa ne caim pentru pacatele noastre. IN fata LUI HRISTOS NU EXISTA SCUZA!! Nu vom putea spune: da Doamne da...vezi Tu...nu aveam bani, aveam sot betiv, eram bolnava etc. MAI ACCEPATI CA E PACAT si caiti-va. E drept ca intre doua rele alegeti pe cea mai "putin" rea..dar asta nu ne abslova de vina! Sa fie clar!! Si eu ca si voi sunt sotie si mama, am pacatele mele multe si grele dar mi le asum!! Nu indraznesc sa spun in gura mare ca vezi Doamne..sunt "acoperita" de medicul de familie care imi impune sa fac avort!! Mai!! mai bine martir in cer decat hoit in cimitir!! Sa nu ne amagim! sa ne asumam responsabilitatea pacatului, la judecata singuri!! vom fi inainte Dreptului Judecator, nu cu medicul, nu cu sotul, nu cu cei care ne impartasesc parerile..SINGURI VOM FI SI ATUNCI.......offfff Dumnezeule milostiv fii mie mult pacatoasei...:(
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avortul- canon de pocainta | annajanette | Generalitati | 192 | 11.12.2013 21:45:32 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 04.06.2012 23:54:52 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
|