![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
am inteles ovidiu, dar daca punem problema asa: "nu ma pot imbolnavi, ca obiectele liturgice sunt facute din material antibacterian" lucrurile sunt grave.Inseamna ca te bazezi pe material ca sa nu te imbolnavesti. Atunci s-a pierdut esenta Euharistiei.Puterea ei sfintitoare care inviaza si sufletul, dar si trupul.
Cum poti vorbi de invierea, in sens de revigorare, trupului daca omul isi pune problema imbolnavirii? omul care se bazeaza pe argintul din lungurita si potir, si efectul antibactericid al vinului ptr a nu se imbolnavi, mai bine ii este sa nu se impartaseasca. Ca doza de necredinta din inima nu ii va fi folositoare.
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispitele incepatorului sau Impartasire cu nevrednicie? | skicolour | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 11.05.2011 21:46:58 |
impartasire bebelus | ginabadea | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 21.02.2011 18:53:29 |
Deasa Impartasire | NECTARIE | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 18.01.2011 15:46:52 |
Postul fara impartasire | gavriil | Postul | 23 | 29.11.2009 19:54:37 |
|