![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Provocati sau nu.. au fost cu sabia in mana mai tot timpul. S-au batut cu invadatorii iar cand nu mai erau invadatori s-au batut intre ei.
It has become almost a cliche to remark that nobody boasts of ignorance of literature, but it is socially acceptable to boast ignorance of science and proudly claim incompetence in mathematics. Richard Dawkins |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi fost culmea sa stea sa se uite cum baga aia sabia in ei. Cand te aperi nu e agresiune, ci cand ataci.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa s-a nascut un spirit razboinic.
It has become almost a cliche to remark that nobody boasts of ignorance of literature, but it is socially acceptable to boast ignorance of science and proudly claim incompetence in mathematics. Richard Dawkins |
|
|||
|
|||
![]()
Eu am invatat la istorie ca dacii erau blonzi cu ochii albastrii.Deci daca te incadrezi in aceasta cerinta atunci se poate sa fi de etnie daca,altfel..cel mai posibil sa faci parte dintre colonisti!Eu sunt creola cu parul cret,chiar ma intrebam zilele acestea..oare din ce neam ma trag?Caci din daci eu sigur nu!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Niste sfaturi,daca se poate | elena1974 | Generalitati | 57 | 03.10.2010 13:50:58 |
Pentru cine cunoaste limba engleza si doreste sa studieze scripturile | speranta1970 | Despre Sfanta Scriptura | 1 | 21.01.2010 16:04:08 |
un sfat,daca se poate | libra_y2005 | Umanitare | 15 | 13.05.2009 01:36:54 |
Daca poate sa ma ajute cineva? | simona13 | Generalitati | 88 | 09.03.2009 17:18:41 |
|