![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ce sa zic, multi judeca pe cele care opteaza pentru cezariana, sau pentru anestezii...afirmand ca fac foarte rau bebelusului, etc...uitand de cele care nu au altceva de ales, si care spera ca bebelusul lor e bine, citind toate aceste pledoarii pentru nasterea naturala. Multa sanatate familiei!!!!
|
|||
|
|||
![]()
ce sa zic...e cam adevarat...la noi spre exemplu nu imi place ca le invata pe fetite cu roz...dupa barbie....mi se pare de prost gust...rozul asta de la barbie...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ajungem sa nu le mai imbracam in nici o culoare.Poate doar alb sau negru. Nu cred ca culoarea are vreo importanta.Mai ales daca copilului ii sta bine si indrageste culoarea. Cred ca anumite intamplari din trecut ne fac sa avem anumite rezerve fata de o anumita culoare. Nu culoarea e rea, ci goana nebuna a parintilor, la mofturile copiilor dupa hainute cu barbie, spiderman, hanamontana etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu vreo 4 cazuri. Dar doctorii prefera cezariana (mai multi bani) si nici "pacientele" de frica nasterii naturale nu inclina sa-i contrazica. Nu cred ca a criticat nimeni pe cele care nu au de ales. Cu adevarat nu au.. Last edited by AlinB; 01.11.2011 at 14:11:02. |
|
|||
|
|||
![]()
cand o doctorita iti zice ca a murit copilul dupa 8 9 ore de travaliu si impins, si de fapt copilul NU ARE ABSOLUT NIMIC, in 5 minute revenindu-si chiar daca nu a plans din prima, nu cred ca unei mame ii mai arde sa nasca natural.
eu fata am nascut-o normal, da, cu anestezie in coloana, iar baiatul cu cezariana si consider ca am facut alegerea cea mai buna. acum sunt iar insarcinata si daca da Domnul sa fie totul bine pana la capat, ca sunt cea mai mare pacatoasa de pe pamantul asta, si sunt si destul de obosita si psihic si fizic, tot prin cezariana am sa nasc, acum sunt obligata, pentru ca e la 6 luni de la prima cezariana. stii cum e sa asculti o noapte intreaga dintr-o camera alaturata IN CONTINUU "aoleu, aoleu, ma doaaaare, nu mai pot", doctorii tipa "impinge impinge", iarasi "aoleu, valeu, nu mai pot, ma doaaaaaaaaareeeeeee", tipete, plansete, urlete de durere, de la 3 femei diferite ???? eu propun pentru barbatii cei viteji care tot atata considera ca nasterea naturala este asa usoara sa bage pe gat un mar intreg. cat despre poze, nici eu nu sunt de accord cu fandoseala asta la fetite asa mici, din inconstienta parintilor. |
|
||||
|
||||
![]()
eu am experimentat nasterea naturala de 3 ori, dintre care una a fost cu epidurala.
Si am ajuns la concluzia ca a fost cea mai prosta decizie. a fost cea mai grea nastere. Mi-am pus copilul in pericol. Dar de unde era sa stiu, de vreme ce toate revistele infatisau utopic anestezia epidurala, fara a preciza marele inconvenient al ei?Puteam sa ma duc si eu si copilul. Asadar, daca Domnul mi-l va mai da pe al patrulea, stiu sigur: NU Epidurala!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Daca aduni intr-o camera 99 fricosi si un singur curajos, tot n-ai sa schimbi definitia curajului. |
|
|||
|
|||
![]()
copii nascuti cu capul inainte stii cat de periculos este? si pentru mama si pentru copil???
nu este nici un pseudoargument... asa am patit eu la fata, dupa 7 8 ore de travaliu, fata era mai vinetitca si nu a plans din prima si doctorita vai nu traieste ... si au luat-o asistentele au aspirat din nasucul ei, i-au tras o palmuta si imediat si-a revenit, si fata mea e sanatoasa tun, multumesc lui Dumnezeu. dar cand o doctorita iti spune asa ceva mai mult din rautate cred, dupa ce te chnui atatea ore in primul rand iti vine sa ii rupi gatul doctoritei si apoi nu iti mai arde sa nasti natural. eu stiu mai multe cazuri de copii nenorociti la nastere naturala pe viata sau sufocati si morti, decat cu probleme din cauza cezarienei. pentru mama poate fi periculos si una si alta, dar pentru copil, cu cezariana stii sigur ca iese bine, pe cand la natural, ai sanse jumate sa iasa cu bine ..... bineinteles, sun cazuri si cazuri ... si nu zic asta ca as fi impotriva nasterii naturale, Doamne fereste, ci din contra o sustin si apreciez foarte mult pe cele care au curajul sa nasca natural, dar si cele care nasc prin cezariana nu trebuie judecate, ca poate mai mult de dureri le e frica de viata copilului. mie de ex nu mi-a fost frica de dureri ci de viata copilului meu si de asta la baiat am vrut mai mult si am acceptat cezariana. si cele care de exemplu nasc doar cu cezariana, de frica durerilor , tot e bine ca aleg sa nasca... ce mai conteaza cum??? conteaza ca decid sa nasca copilul si nu il avorteaza cum fac atatea in ziua de azi. nu este de apreciat mai mult o femeie care naste prin cezariana de frica durerilor, decat una care nu naste deloc pentru ca renunta la copil ??? barbatii, curajosii lui nea' opinca ... |
|
||||
|
||||
![]()
parerea mea, cred ca poti sa nasti intr-un singur fel: nastere naturala.
prin cezariana, cand mamica isi programeaza data nasterii, apoi se duce degajata la spital, fara nici o durere, intra in sala de operatie, este anesteziata, apoi dupa 10 minute i se scoate copilul si... a devenit mamica!, nu mai vad sensul cuvantului "a naste". In acest caz, e gresit spus ca a nascut, deoarece cu a facut nici cel mai mic gest ptr acest lucru.Corect e sa spui ca pruncul s-a nascut sau ca medicii l-au scos. Nu pot sa inteleg mamele care refuza nasterea naturala din frica. Daca de frica asta ne temem cum vom face fata incercarilor ce vor veni in viata de familie? Atunci nu e de mirare ca plansul copilului ni se para o adevarata drama, sau noptile cand stai de veghe la capataiul bolnavului un prim pas spre depresie. Mamelor, lasati frica la o parte! Cereti Domnului curaj! Caci ce e femeia fara curaj?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 18:21:48 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|