![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu ma gandesc serios sa fac un proiect in care sa se sustina nasterea in camp...sau unde te prinde, sa revenim la natural!!!!
M-am decis in urma unor opinii extrem de obiective si repetate obsesiv, conform carora nasterea trebuie sa se produca atunci cand da Dumnezeu, interventia doctorilor fiind total inutila, ca sa nu spun daunatoare pungii si atat, ca sa nu mai vorbesc de inutilitatea monitorizarii sarcinilor...evident. In fine...totul ar trebui sa fie natural!!!!uite cum era sa ma limitez si eu numai la nastere, ce-oi fi avand cu ea, si de unde mi s-o fi tragand!!!? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interventia doctorilor este inutila si daunatoare cand se produce in favoarea pungii si nu in interesul pacientului. Chiar si asa zisa "monitorizare a sarcinilor" poate avea un caracter inoportun, invaziv, daunator si chiar ..eugenic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vedea-te-as in durerile alea ca ai impresia ca ti se smulge carnea de pe tine de durere daca ai mai vrea sa nasti natural in camp. Lumea a evoluat! Dumnezeu nu ne vrea proaste! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Probabil (sigur) sunt prea subtila...dar macar ai citit pozitia mea, sau te confrunti cu niscaiva probleme?
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi...credeam ca expresia"mame denaturate"se foloseste in alte situatii,de ex.cand functia materna se denatureaza/altereaza.
Cred ca este putin deplasat sa numim "mame denaturate"pe cele care nasc altfel decat natural...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa e, suntem off-topic de ceva timp...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, ideea este ca atunci cand o mama alege prost intre santatea copilului si confortul personal, atunci se incadreaza aici. Asta foarte pe scurt..pe lung, povestea e mult mai complicata, multe nu vor sa stie despre impactul cezarienei asupra sanatatii copilului (chiar pe termen lung) sau riscurile epiduralei, vad doar 1/2 care le convine a paharului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cine sunt cei care dezbat aceste subiecte mai cu foc?tocmai barbatii! Cred ca ar fi de bun simt ca subiectele despre durerile facerii,dereglari hormonale si ciclu lunar sa fie dezbatute numai de catre femei!! Si nu dintr-o falsa pudoare,ci tocmai din cauza faptului ca nu va priveste si nici nu o sa va puneti in pielea unei femei sa intelegeti ce patimeste!Lasati femeile sa-si spuna parerea din experienta ca mame,sau exista si tati care au nascut cumva????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 08.11.2011 at 09:37:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu vreau să te supăr dar: 'ai nu mă înnebuni!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femeia sa-si dea cu parerea, femeia sa faca regulile, asa cum le-a facut si in Rai si am ajuns toti unde am ajuns. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 18:21:48 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|