![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cocacoc, ce stire ne-ai pregatit pentru maine? Banuiesc ca ai un "pachet" pregatit din timp, insa ne arunci zilnic doar cate o pastila. Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 12:25:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt inregistrat pe forum de ~500 zile. Am 21 thread-uri deschise, din care vreo 8 cu stiri din ziare. Cale lunga pana la zilnic :) .
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cate kg de aur vedeti? Cum se imbogatesc preotii? Cat costa o inmormantare? Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? Noi Nascuti traficati de Biserica Catolica etc, etc. Vad ca te "macina" crunt "afacerile" bisericii, esti foarte activ pe unele topice :) Eu iti propun sa vorbesti cu administratorul site-ul, sa-ti deschida o sectiune speciala, "afaceri necurate", unde sa postezi tot ce doresti tu, adunate din toate sursele, sa sanctionezi biserica, etc, etc. ... sa fie toate la un loc, sa ne putem face o imagine, nu tot forumul sa fie umplut cu materiale, unele demne de can-can. Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 12:34:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Am avut si cu ce . Articolele alea nu le-am scris eu, nu le-am scos asa de la pastrare dintr-un seif .
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar fiindca in ultima perioada au aparut atatea stiri, nu inseamna ca am umplut forumul sau il voi umple. Aici e sectiunea Generalitati, nu e forumul tot. Daca mai apare vreo stire despre defrisari sau inmormantari n-o sa deschid alt topic. Sunt peste 4500 thread-uri pe Generalitati, eu am deschis 21. Deal with it.
Last edited by cocacoc; 09.11.2011 at 12:44:12. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu ne deranjeaza, tu nu ai simtul ridicolului :) Sper, totusi, ca pe viitor sa vii cu ceva nou, nu cu aceleasi gen de stiri aburite. Da, unii preoti sunt lacomi, hrapareti, nesimtiti , colaborationisti, intra in tot felul de nelegiuri, afaceri dubioase, trafic de influenta ... dar, spune-mi, cand nu au fost asa? In fiecare perioada, in functie de circumstante, unii s-au dat la acte reprobabile. Au existat mizerii, a existat Inchizitie, au existat multe. Pana si un Iuda a existat printre cei 12 apostoli,nu? Daca prin astfel de stiri doresti sa insinuezi ca Ortodoxia se identifica cu ei, gresesti profund, in rest, daca ai alt interes, tot inainte ... cred intr-adevar ca te plicitesti crunt :) Mai multa originalitate iti doresc si vino cu ceva care sa ne surprinda.
Last edited by ioanna; 09.11.2011 at 12:55:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma ma pregatesc sa fac niste giumbuslucuri. Altceva ai mai vrea ? Prajituri poate ?
|
|
||||
|
||||
![]()
vrei sa spui ca nimic din toate astea nu pleaca de la un caz real?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am observat ce era de observat...si mai cred ca poate de fapt tu chiar triezi stirile, si ai fi tentata sa postezi si cate 1000 de stiri de genul asta zilnic, dar nu iti permite timpul...:)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema este ca tu nu stii, si citesti si ne arunci noua gunoaie publicate pe toate hartiile igienice aparute drept "presa".... Numai o particica din ce se scrie este adevarat. Restul sunt inflorituri, si presupuneri care de care mai fantasmagorice. Ca sa afli problemele bisericii, trebuie sa vorbesti cu clericii si nu sa citesti ziarele... Halal sursa de informare ti-ai gasit. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 19:16:58 |
Cele doua preotii | Marius22 | Preotul | 4 | 30.09.2009 12:13:02 |
CE ne fac preotii nostrii | Laurentiu | Generalitati | 50 | 17.09.2007 18:18:11 |
|