Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.11.2011, 11:11:01
georgyana_elena georgyana_elena is offline

Data înregistrării: 10.11.2011
Implicit georgiana-elena m.

Am aflat de Sf Nectarie de la mama mea care citise intr-o revista minunile acestui Sfant. Vreau sa va spun cat de mult m-a ajutat acest Sfant. Unchiul meu care este bolnav de cancer ( un caz foarte rar) medici ii dau sanse mici de viata( intre 6 luni si un an) se simte mai bine. Cu ajutorul Sfantului Nectarie i-am facut o programare la un medic neurochirg foarte bun de la noi din tara si i-a spus ca tumoarea nu i-a recidivat. Si pe mine m-a ajutat Sf. Nectarie.. De vreo 2 luni am avut niste dureri insuportabile la sani si imi era frica sa nu fie noduli sau in cel mai rau caz cancer.In fiecare seara m-am uns cu mir de Sf. Nectarie si m-am rugat sa nu fie nimic grav. Mi-am facut o programre pentru un consult si m-am rugat la Sf. Nectarie in ziua respectiva sa nu fie nimic grav. Si ce credeti nu au gasit nimic. Doctorul mi-a zis ca durerile sunt din cauza stresului. Am inceput sa citesc Acatistul Sf. Nectarie timp de 40 zile si ieri am fost la Manastirea Radu Voda pentru Moastele Sf. Nectarie. Vreau sa va spun ca simt o stare de liniste, impacare sufleteasca.Ii multumesc Sf. Nectarie pentru ajutorul dat si sper sa ma ajute in continuare. Doamne ajuta!

Last edited by georgyana_elena; 10.11.2011 at 11:31:35.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli andreidiniasi Generalitati 7 08.05.2014 23:18:34
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer elena777 Intrebari utilizatori 4 23.05.2012 08:55:57
Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecatorul bolilor psihice ursulica Intrebari utilizatori 0 15.04.2011 23:04:44
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi teostancu Intrebari utilizatori 1 12.03.2010 15:21:11