![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar sti ce e mai rau? Pe langa faptul ca esti batran si singur, sa traiesti si pe langa oameni cu inimile inghetate. Nu mai zic nimic, ca nu stiu cum se va face ca vorbele imi sunt rastalmacite, si uneori iasa exact contrariul a ceea ce am vrut sa spun. Iertati-ma.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu a murit de foame. Dupa cum s-a vazut ,au fost persoane care au ajutat. Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]()
.....................................
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 30.11.2011 at 22:08:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Ziua Z a venit. Ieri, doamna V.P. s-a dat jos din pat fără niciun ajutor, s-a putut duce la bucătărie și și-a pregătit singură micul dejun.
La fel de remarcabile sunt progresele spirituale: nepracticantă toată viața, acum doamna V.P. își face rugăciunea de seară și rugăciunea de dimineață. Psaltirea și micuța carte de rugăciune oferite în dar de fratele S. sunt răsfoite cu regularitate. Sfinte Dismas, care te-ai întors la Domnul pe când erai chinuit pe cruce de-a dreapta Lui, în ultimul ceas petrecut în trup, roagă-te și pentru doamna V.P. și mijlocește pentru ca să primească ea harurile lucrătoare de folos întăririi credinței !
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum | Adriana Cluj | Umanitare | 269 | 16.07.2013 23:41:58 |
Campanie umanitara pentru doamna profesoara Adela Rogojinaru | glykys | Umanitare | 1 | 20.09.2012 21:19:21 |
Stimata Doamna, | Mihnea Dragomir | Generalitati | 47 | 10.08.2012 10:35:00 |
Sa o salvam pe doamna Luciana! | almaris | Generalitati | 4 | 30.12.2009 22:50:33 |
doamna Desanca Nicolai | clau23dari | Stiri, actualitati, anunturi | 84 | 06.12.2007 23:46:57 |
|