![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Încerc să-mi imaginez ce-i în sufletul unor părinți al căror copil suferă de o astfel de boală. Sau în sufletul unor părinți care asistă neputincioși la bătaia sau tortura copilului lor. Sau la moartea propriilor copii.
Unde voiam să ajung? Aici: "Și stăteau, lângă crucea lui Iisus, mama Lui și sora mamei Lui, Maria lui Cleopa, și Maria Magdalena." ______________ Am un coleg de serviciu care acum vreo doi ani a aflat că are anevrism pe creier. Operația standard presupune consecințe grave chiar în caz de reușită: paralizie parțială, pierderea temporară a minților (jumate de an - un an), pierderea unor simțuri șamd. Atunci s-a făcut o colectă și respectivul coleg a fost operat cu succes în Viena fără să i se deschidă scalpul, deci după cîteva zile a fost înapoi la serviciu. Da, să punem mînă de la mînă și să salvăm nu numai un suflet de copil pe nume Ștefania, ci o familie întreagă de la suferință.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
GHERGHE GENTIANA STEFANIA va cere ajutor. | georgeval | Umanitare | 4 | 28.06.2011 15:04:20 |
Sansa la viata pentru fetita mea | anafloriana | Umanitare | 2 | 02.07.2010 13:48:06 |
Stefania - ingerul cu inimioara bolnava | faunbine | Umanitare | 12 | 29.10.2009 16:01:12 |
O sansa pentru o viata normala | pumpkin88 | Umanitare | 5 | 16.08.2009 01:54:43 |
Are 2 anisori si o singura sansa! | mihaela_p | Umanitare | 7 | 28.05.2007 18:32:13 |
|