![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Doamnă Viviana, dacă îmi pare rău de ceva din vremea păcatelor tinereții, îmi pare rău de curviile mele. Mult mai mult decât de bețivănelile mele. Desigur că, după ce mi-am întors fața spre Domnul, m-am spovedit și am nădejde că El m-a iertat. Dar, o părere de rău rămâne în inima mea și nimic nu o poate șterge: un regret că nu am fost în stare să-I ofer ceva care Lui i-ar fi plăcut atât de mult: o tinerețe petrecută în curăție. Vă rog, deci, nu mai veniți să-I trageți o palmă și pe celălalt obraz, după ce eu I-am tras una pe primul.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfaturi pentru tanari casatoriti | Dia20_diana | Nunta | 19 | 10.08.2012 14:32:23 |
SoareD:Va mulumesc pentru sfaturi | SoareD | Generalitati | 2 | 14.06.2009 15:46:04 |
sfaturi pentru suflet | radup | Nunta | 42 | 03.11.2008 21:02:59 |
Sfaturi ale Pr. Arsenie pentru Pr. Daniil | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 11.04.2007 12:14:23 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|