![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
uitasem.... cred ca ma confunzi..... de ce repeti mereu domnule ''singura religie adevarata"? eu nu am afirmat asa ceva in nici un post... intradevar, reprezinta singura religie, dar e in inima mea... eu nu vorbesc pentru ceilalti..... atei ca tine sunt putini.... cunosc oameni geniali care sunt atat de credinciosi, doctoranzi, adevarati oameni de cultura.... pentru tine si ei sunt tot ultimii oameni..... am vazut ca raspunzi numai la unele posturi, care iti convin..... rusinica..... Doamne ajuta... te salut... ai grija de tine pestisorule de aur..... Dumnezeu sa te lumineze sa afli toate raspunsurile pe care le cauti.... am mai spus... eu le-am gasit....
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 12:03:19 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
|